سوال اینه که چطور می تونم یک قسمت به سایت اضافه کنم که کاربر بتونه انتخاب کنه سایت رو به زبان فارسی ببینه یا انگلیسی؟و اینکه من چطور می تونم یک مطلب رو به دو زبان مختلف تو سایت بزارم؟ممنون

سوال اینه که چطور می تونم یک قسمت به سایت اضافه کنم که کاربر بتونه انتخاب کنه سایت رو به زبان فارسی ببینه یا انگلیسی؟و اینکه من چطور می تونم یک مطلب رو به دو زبان مختلف تو سایت بزارم؟ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
با سلام . من همه این مراحل رو رفتم ولی قسمت تعویض زبان میاد وقتی رو drop down list میزنم لیست زبان ها رو نمیاره که بخوام امتحان کنم.ممنون میشم بگید مشکل کجاست
![]()
ویرایش توسط ali_8173 : 12-16-2012 در ساعت 10:36 AM
بعد از نصب زبان پارسی شما این مرحله رو جا انداختین :
مدیریت زیان ها -> از تب عنوان دکمه جدید را بزنید و سپس زبان پارسی را به جوملا اضافه کنید.
من چک کردم هر دو زبان در تب عنوان وجود داره ولی مشکل هنوز هستنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
اگر هر دو زبان در تب عنوان وجود دارند .
1. از قسمت حالت وضعیت انتشار هر دو زبان اضافه شده را بررسی کنید.
2. برای زبان دوم (پارسی) نحوه پر کردن فیلدهایی که اضافه شده اند باید بدرستی صورت گرفته باشد برای اطمینان از صحت این تنظیمات میتوانید از قسمت انگلیسی یا از آموزش معرفی شده استفاده کنید.
متاسفانه از رو کتاب هم پیش رفتم ولی باز مشکلم حل نشد و مشکل مثل پست 3 هنوز پابرجا هست. میشه کمک کنید و بگید مشکل کجاست؟نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)