من میخوام یک آپلود سنتر درست کنم از فوکا دانلود استفاده میکنم. فایل هایی با حجم 50 تا 200 مگ. فایل php.ini را هم ویرایش کردم ولی نشد الان سایتم روی لوکاله از xamp استفاده میکنم و
جوملا 2.5

من میخوام یک آپلود سنتر درست کنم از فوکا دانلود استفاده میکنم. فایل هایی با حجم 50 تا 200 مگ. فایل php.ini را هم ویرایش کردم ولی نشد الان سایتم روی لوکاله از xamp استفاده میکنم و
جوملا 2.5
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز نظر شخصی خودم رو اول میگم !
به قول معروف هر کسی را بهر کاری ساختند !!!
جوملا برای دانلود سنتر مناسب نیست !!!
اسکریپت های رایگان زیادی برای این کار هست !
اما برای حل مشکل شما . اگر درست خاطرم باشه باید فایل های خود فوکا رو هم تغییر بدید ! چک کنید این مورد رو !
یا حق
من میخوام یک سایت بزنم که یک شرکت که بشه واسه اش فایل ارسال بشه فقط حجم فایل ها زیاد 50 تا 150 مگ چیکار باید بکنم لطفا توضیح بدید چیکار باید بکنم
سایت شرکت رو با جوملا جدا طراحی کنید !
برای اپلود از چنین اسکریپت هایی میتونید استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
با تشکر از حرفای دوستمون
دقیقا می خواید سایت چه امکاناتی داشته باشه
فقط آپلود سنتر باشه یا امکانات دیگری هم در کنار اون مد نظر شما است؟
من خودم برای کارای سبک از اتچمنت استفاده می کنم
امکانات فوکا رو نداره ولی خیلی ساده و جمع و جور و راحته
یک سایت برای شرکتی هست که فیلم و زینگ برای چاپ طراحی میکنه و فایل هایی که ارسال میشه واسش با حجم بالا است 50 تا 200 مگ چون کیفیت فایل ها بالا است.
فرمتشم ایندیزاین ، فتوشاپ ، فری هند واسه همین شرکت های گرافیکی مجبورن روی سی دی بزنن فایلو بفرستن واسه همین میخواد که مشتریاش از طریق سایت این فایل ها رو با این حجم واسش ارسال کنه
سایت با جوملا 2.5 طراحی شده و الان روی لوکاله و واسه همین یک مورد الان نزدیک یک ماه که گیر کردم. لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
علاقه مندی ها (Bookmarks)