-
نیاز به طراح : بهبود قالب و انتقال به وردپرس
با سلام و احترام
بنده یک سایت جوملا دارم بر پایه 2.5.7 که از هسته 1.5 ارتقا پیدا کرده و یک قالب سفارشی هم از سری قالب های YouJoomla بر روی آن نصب هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متاسفانه هم در خود هسته جوملا و هم در خود قالب اشکالاتی موجود هست که باعث ایجاد مشکلات متعدد شده.
مثلا با توجه به نسخه 2.5.7 نصب شده در سیستم همچنان اعلام آپدیت 2.5.6 میدهد و البته آپدیت هم نمکنه هیچ پلاگینی رو و در بعضی موارد دیگر هم مشکل داره
قالب هم دارای کد jQuery هست که به شدت در لودینگ تاثیر گذاشته و سرعت رو خیلی آهسته کرده.
بنده نیاز به یک طراح حرفه ای دارم تا بیاد یه بازبینی کلی به سایت بندازه هم خود هاست رو هم خود هسته جوملا رو هم پلاگین ها و افزونه های نصب شده رو و اینکه بتونه این مشکل رو رفع کنه.
لطفا دوستانی که میتونند این کار رو انجام بدن در همین تاپیک و یا از طریق پیغام خصوصی و یا از طریق ایمیل با بنده در ارتباط باشند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** همچنین بنده مایل هستم به وردپرس مهاجرت کنم. آیا کسی میتونه بک آپ بنده رو از جوملا به وردپرس ببره ؟ ( شامل مقالات، کامنت ها، اعضا و قالب ) که البته خیلی موارد مهم در قالب دارم که میخوام اون طرف هم باشه
دوستان لطفا ارائه قیمت تقریبی هم بدید با شماره تماس که کار زودتر حل بشه
با تشکر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-30-2012 04:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)