-
مشکل در ماژول فرم ورود کاربران
سلام
دوستان یک مشکلی دارم که در فرم ورود کاربران سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برام به وجود آمده آن هم اینه که وقتی با user و pass ادمین وارد میشم پیغام خوش آمدگویی رو بهم میده اما وقنی میخوام که یک کاربر جدید تعریف کنم با کلیک بر روی ایجاد یک حساب کاربری یک صفحه ایی برام باز میشه که هیچ محتوایی نداره
لطفا راهنمایی کنید دوستان
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-30-2012 06:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
چک کنید روی قالب دیفالت هم این مشکل رو داریید ؟
یا حق
-
-
سلام
این مشکل رو در بخش مدیریت دارید یا بخش کاربری؟
و منظورتون رو از تعریف کاربر جدید لطفا مشخص کنید.
از افزونه خاصی برای سئو استفاده میکنید؟
-
-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این مشکل رو در بخش مدیریت دارید یا بخش کاربری؟
و منظورتون رو از تعریف کاربر جدید لطفا مشخص کنید.
از افزونه خاصی برای سئو استفاده میکنید؟
سلام دوستان
در جواب آن دوست عزیز که پرسیدن که روی قالب default مشکل داشته باید بگم که نه درست کار میکنه و مشکلی هم نداره.
و در جواب آن دوست که گفتن از افزونه خاصی برای سئو استفاده میکنید باید بگم نه و اینکه این مشکل رو نمیدونم اصلا به کدوم قسمت ربط داره من که آدرس سایت رو دادم خودتون میتونید تستش کنید وقتی یک کاربر میخواد یه حساب کاربری ایجاد کنه نمیشه و این مشکل منه ؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید دوستان
-
-
سلاممنظورتون ثبت نام کاربر جدید هست ظاهرا.فرمودید با قالب پیشفرض مشکلی ندارید؟ اگر اینطور هست یک بار قالب پیشفرض رو انتخاب کنید تا بررسی کنیم.
-
-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلاممنظورتون ثبت نام کاربر جدید هست ظاهرا.فرمودید با قالب پیشفرض مشکلی ندارید؟ اگر اینطور هست یک بار قالب پیشفرض رو انتخاب کنید تا بررسی کنیم.
من فکر کردم قالب پیشفرض از نظر دوستان خود قالب هست که روی مدیریتت نصبش کردم و سایت رو باهاش زدم آن قالب وقتی روی لوکال هست این قسمتش مشکلی نداره ، حالا هم که قالب پیشفرض رو توی مدیریت قالب ها انتخاب کردم اصلا هیچ چیز به نام فرم ورود نداره ؟
اصلا نمیدونم باید چکار گنم
-
-
سلام
کلا میشه منظورتون رو واضح تر بیان کنید؟
یک جوملای جدید نصب کنید و ببینید همین مشکل هست یا نه؟
از مدیر سروتون درخواست کنید تا diplay_errors رو فعال کنند تا مشخص بشه مشکل چیه.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)