البته مشکل من با این کامپونت نیست بلکه با همه کامپونت ها این مشکل رو دارم
ارور زیر نمایان میشه :
Failed to create directory "/home/------/public_html/components/com_user_extended/language"
متشکرم

البته مشکل من با این کامپونت نیست بلکه با همه کامپونت ها این مشکل رو دارم
ارور زیر نمایان میشه :
Failed to create directory "/home/------/public_html/components/com_user_extended/language"
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شرمنده که دو پست پشت سر هم میدم ولی باید خاطر نشان کنم که همه ی پرمیشن ها 777 هستند ...
* اگر ممکن هست یه Capture از لینک های زیر در قسمت مدیریت بگیرید و اینجا قرار بدید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] روی تب Permission کلیک کنید و تصویر مورد نظر را پیوست کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] روی تب Server کلیک کنید و تصویر مورد نظر را پیوست کنید .
یا علی
واقعا" شرمنده ولی یکی از دوستان گفت با این عکسها این کارارو بکنم :-[
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلمان جان دوست شما درست گفته . کار درست همینه که شما کردی( برای امنیت این کار لازم هست ) ... اما یه جاشو فراموش کردی .. E H S
واقعیت امر اینه که خیلی عجیبه ! پرمیشن های شما درست ست شدند و مشکلی ندارن ! اما این اررور !
این error هم فقط زمانی که پرمیشن ها مشکل داشته باشند ظاهر میشه .
اگر دوست داشتی که بتونم بهتر نظر بدم یوزر و پسورد رو به صورت پیام خصوصی بفرست تا سایت رو کاملا چک کنم .
( یه پیشنهاد خارج از این مباحث : McAfee زیاد جالب نیست بهتره از Mod32 یا BitDefender استفاده کنید)
یا علی
درسته ولی چون بعد از یک نامه طویل مک آفی راضی شد آپدیتم کنه دیگه نمیخوام از دست بدمش
در مورد یوزر پس هم .... همین الآن اقدام میکنم ...
دوست عزیز
سایت شما رو چک کردم .
مشکل شما اینه که در سرور Safe Mode = On هست . با پشتیبانی هاستینگتون تماس بگیرید( Enovin ) و از اونها بخواهید که Safe Mode را Off کنند ( البته برای سایت شما )
یا علی
درسته .... ولی فکر کردم شاید فقط زمانی که میخوام خود مامبو فایل رو آپلود و نصب کنه این مشکل پیش میاد .... واقعا" ممنون![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)