-
پیام خطا در ایمپورت کردن بانک اطلاعاتی از هاست
باسلام من جوملا 2.5 رو بر روی لوکال نصب نموده و به دلیل قطعی اینترنت بیش از 1 هفته روش کار کردم و اون چیزی که می خواستم ازش ساختم کلیه اموزش های انتقال از هاست به سرور رو هم خوندم و از اونجا که با سیستم های دیگه کار میکردم کار شاقی نیست اما مشکل عجیبی برام پیش اومده متاسفانه من وقتی روی لوکال نصب کردم بانک اطلاعاتی نساختم و همون گزینه پیش فرض تست رو امتحان کردم و چون کار داد دیگه فراموش کردم بانک اطلاعاتی رو بسازم. حالا که اومدم انتقال بدم به سرور PHPmy Admin ایراد و خطا میگیره Error SQL query: -- -- Database: `test` -- CREATE DATABASE `test` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci; مبنی بر اینکه بانک اطلاعاتی به نام تست موجوده اومدم و در فایل پشتیبان بانک اطلاعاتی گزینه تست رو به اسم دیگه ای تغییر دادم اما باز با پیام خطای MySQL said: Documentation #1044 - Access denied for user 'achomi'@'localhost' to database 'test' که اجازه دسترسی رو ندارم و از این چیزا کسی میتونه راهنمایی کنه با این مشکل چکار کنم؟ زورم میاد یک هفته بی وقفه روش کار کردم و بی خیالش شم ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-02-2012 04:07 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
مساله ای که من متوجه میشم این دستور در فایل بک آپ بانک اطلاعاتی می باشد که اقدام به ایجاد یک بانک اطلاعاتی با تنظیمات پیش فرض میکند
Database: `test`
--
CREATE DATABASE `test` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;
USE test;
این خط کد رو هم حذف کردم و اقدام به بارگذاری دوباره نمودم اما باز هم با پیام خطا مبنی بر عدم توانایی برای ایجاد جداول و تیبل ها برای بانک اطلاعاتی می باشد
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مساله ای که من متوجه میشم این دستور در فایل بک آپ بانک اطلاعاتی می باشد که اقدام به ایجاد یک بانک اطلاعاتی با تنظیمات پیش فرض میکند
Database: `test`
--
CREATE DATABASE `test` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;
USE test;
این خط کد رو هم حذف کردم و اقدام به بارگذاری دوباره نمودم اما باز هم با پیام خطا مبنی بر عدم توانایی برای ایجاد جداول و تیبل ها برای بانک اطلاعاتی می باشد
این query تنها یک بانک اطلاعاتی با نام test ایجاد میکند از آنجا ای که test یک بانک پیش فرض در PHPMyadmin است و از قبل وجود دارد شما با پیغامی مواجه میشوید که میگوید این بانک وجود دارد.
در ضمن هیچ ارتباطی با گرفتن بکاپ ندارد .
شما برای گرفتن بکاپ به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]مراجعه فرمایید
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از پاسخگویی شما. من آموزش دیگری رو خونده بودم و چندان تفاوتی هم نداشت . چندین بانک اطلاعاتی به صورت پیش فرض در لوکال موجوده که اطلاعات من در دیتابیس تست قرار داره
اینبار اومدم و از همه بانک های اطلاعاتی که در لوکال داشتم بک آپ گرفتم و خواستم بارگذاری کنم اما باز با این پیغام خطا مواجه میشم
SQL query:
--
-- Database: `demo`
--
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] `demo` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
#1044 - Access denied for user 'achomi'@'localhost' to database 'demo'
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از پاسخگویی شما. من آموزش دیگری رو خونده بودم و چندان تفاوتی هم نداشت . چندین بانک اطلاعاتی به صورت پیش فرض در لوکال موجوده که اطلاعات من در دیتابیس تست قرار داره
اینبار اومدم و از همه بانک های اطلاعاتی که در لوکال داشتم بک آپ گرفتم و خواستم بارگذاری کنم اما باز با این پیغام خطا مواجه میشم
SQL query:
--
-- Database: `demo`
--
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] `demo` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
#1044 - Access denied for user 'achomi'@'localhost' to database 'demo'
کاربر achomi مجوزهای لازم برای ایجاد و import داده و کارهایی مربوط به آن را ندارد.
هنگام ایجاد Db از collation utf8 general ci استفاده کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)