سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: پیام خطا در ایمپورت کردن بانک اطلاعاتی از هاست

Team
    تشکر شده 836 بار در 779 ارسال

پیام خطا در ایمپورت کردن بانک اطلاعاتی از هاست

باسلام من جوملا 2.5 رو بر روی لوکال نصب نموده و به دلیل قطعی اینترنت بیش از 1 هفته روش کار کردم و اون چیزی که می خواستم ازش ساختم کلیه اموزش های انتقال از هاست به سرور رو هم خوندم و از اونجا که با سیستم های دیگه کار میکردم کار شاقی نیست اما مشکل عجیبی برام پیش اومده متاسفانه من وقتی روی لوکال نصب کردم بانک اطلاعاتی نساختم و همون گزینه پیش فرض تست رو امتحان کردم و چون کار داد دیگه فراموش کردم بانک اطلاعاتی رو بسازم. حالا که اومدم انتقال بدم به سرور PHPmy Admin ایراد و خطا میگیره Error SQL query: -- -- Database: `test` -- CREATE DATABASE `test` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci; مبنی بر اینکه بانک اطلاعاتی به نام تست موجوده اومدم و در فایل پشتیبان بانک اطلاعاتی گزینه تست رو به اسم دیگه ای تغییر دادم اما باز با پیام خطای MySQL said: Documentation #1044 - Access denied for user 'achomi'@'localhost' to database 'test' که اجازه دسترسی رو ندارم و از این چیزا کسی میتونه راهنمایی کنه با این مشکل چکار کنم؟ زورم میاد یک هفته بی وقفه روش کار کردم و بی خیالش شم ممنون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    مساله ای که من متوجه میشم این دستور در فایل بک آپ بانک اطلاعاتی می باشد که اقدام به ایجاد یک بانک اطلاعاتی با تنظیمات پیش فرض میکند
    Database: `test`
    --
    CREATE DATABASE `test` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;
    USE test;

این خط کد رو هم حذف کردم و اقدام به بارگذاری دوباره نمودم اما باز هم با پیام خطا مبنی بر عدم توانایی برای ایجاد جداول و تیبل ها برای بانک اطلاعاتی می باشد

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    مساله ای که من متوجه میشم این دستور در فایل بک آپ بانک اطلاعاتی می باشد که اقدام به ایجاد یک بانک اطلاعاتی با تنظیمات پیش فرض میکند
    Database: `test`
    --
    CREATE DATABASE `test` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;
    USE test;

این خط کد رو هم حذف کردم و اقدام به بارگذاری دوباره نمودم اما باز هم با پیام خطا مبنی بر عدم توانایی برای ایجاد جداول و تیبل ها برای بانک اطلاعاتی می باشد
    این query تنها یک بانک اطلاعاتی با نام test ایجاد میکند از آنجا ای که test یک بانک پیش فرض در PHPMyadmin است و از قبل وجود دارد شما با پیغامی مواجه میشوید که میگوید این بانک وجود دارد.
    در ضمن هیچ ارتباطی با گرفتن بکاپ ندارد .

شما برای گرفتن بکاپ به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]مراجعه فرمایید

5. کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Team
    ممنون از پاسخگویی شما. من آموزش دیگری رو خونده بودم و چندان تفاوتی هم نداشت . چندین بانک اطلاعاتی به صورت پیش فرض در لوکال موجوده که اطلاعات من در دیتابیس تست قرار داره
    اینبار اومدم و از همه بانک های اطلاعاتی که در لوکال داشتم بک آپ گرفتم و خواستم بارگذاری کنم اما باز با این پیغام خطا مواجه میشم
    SQL query:
    --
    -- Database: `demo`
    --
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] `demo` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;

MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    #1044 - Access denied for user 'achomi'@'localhost' to database 'demo'

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ممنون از پاسخگویی شما. من آموزش دیگری رو خونده بودم و چندان تفاوتی هم نداشت . چندین بانک اطلاعاتی به صورت پیش فرض در لوکال موجوده که اطلاعات من در دیتابیس تست قرار داره
    اینبار اومدم و از همه بانک های اطلاعاتی که در لوکال داشتم بک آپ گرفتم و خواستم بارگذاری کنم اما باز با این پیغام خطا مواجه میشم
    SQL query:
    --
    -- Database: `demo`
    --
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] `demo` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;

MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    #1044 - Access denied for user 'achomi'@'localhost' to database 'demo'
    کاربر achomi مجوزهای لازم برای ایجاد و import داده و کارهایی مربوط به آن را ندارد.
    هنگام ایجاد Db از collation utf8 general ci استفاده کنید.