-
مشکل با منو ها در سایت دوزبانه شده
باسلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من توسط دانشنامه سایتم رو دوزبانه کردم اما مشکلی که هست اینکه:
من اومدم قالب رو یک کپی زدم و انتصاب دادم به منوی انگلیسی،قالب اصلی هم که بروی همه ست شده(نمیشه قرارش داد بروی فارسی)
من منو انگلیسی رو که به قالب انگلیسی انتصاب میدم،دیگه منو فارسی فعال نیست همچنین اگر در قالب فارسی منوی فارسی رو به قالب فارسی انتصاب بدم منوی انگلیسی غیرفعال میشه...
یعین منو دیگه نمایش داده نمیشه توی قالب مخالف
لطفا راهنمایی بفرمایید.باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-14-2012 06:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
علی جان این مورد بارها توی انجمن بحث شده یه بار دیگه هم میگم !
1- زبان اصلی سایتتون (بخش کاربری) رو بر روی فارسی بزارید !
2- قالب اصلی زبانش باید همه باشه /طبق گفته شما درست انجام دادید
3-از قالبتون یه کپی بگیرید و زبانش رو بزارید en/طبق گفته شما تا اینجا درست رفتید
4- پلاگین زبان رو فعال کنید
5- منوی اصلی باید هیچ آیتمی نداشته باشه ، فقط یه منوی اصلی باید داشته باشه که زبانش رو بر روی همه بزارید
6- منوهای زبان فارسی رو دقت کنید (تک تک آیتم ها رو بررسی کنید که زبانش بر روی فارسی باشه)
7- منوهای زبان انگلیسی رو بر رسی کنید که تک تک آیتم هاش بر روی زبان انگلیسی تنظیم باشه
8- ماژول انتخاب زبان رو در موقعیت مناسب فعال کنید
این موارد رو بررسی کنید
در صورت امکان از مشکلتون یه شات اسکرین بزارید (منظورم از منو ها -منوی اصلی -منوی فارسی -منوی انگلیسی)
موفق باشید
-
3 کاربر زیر از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
حمیدجان ممنونم،مشکل من این بود که از قالب در خود جوملا کپی گرفته بودم و نمیشد زبان رو درست ست کرد؛از قالب بصورت دستی کپی گرفتم و نصب کردم درست شد الان سایتم درست بالا میاد خداروشکر
ممنونم
-
-
سلا دوستان
من سایتم دوتا زبان فارسی و انگلیسی داشت . خودم زبان چینی رو نصب کردم . الان نه منوی بالا میاد نه بعضی ماژول ها . فقط توی سایت چینی این مشکل هست .
هم منو رو ساختم هم ماژول ها رو براش تعریف کردم اما نمیاد تو صفحه سایت چینی .
کسی هست راهنمایی کنه ؟
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)