-
مشکل با virtuemart
سلام
من به تازگی یک قالب رو که همراه بسته نصبیش بود رو نصب کردم
که این قالب با افزونه ویرچومارت هم همگام سازی شده
ولی به محض اینکه زبان بخش کاربری سایت رو به فارسی تغییر می دم ی سری مشکلات بوجود میاد مثل ارور زیر
vmError: exeSortSearchListQuery Table 'virus4_vc.fynfh_virtuemart_categories_fa_ir' doesn't exist SQL=SELECT c.`virtuemart_category_id`, l.`category_description`, l.`category_name`, c.`ordering`, c.`published`, cx.`category_child_id`, cx.`category_parent_id`, c.`shared` FROM `fynfh_virtuemart_categories_fa_ir` l JOIN `fynfh_virtuemart_categories` AS c using (`virtuemart_category_id`) LEFT JOIN
تمام ماژول های مرتبط با این افزونه هم از کار می افته
با فارسی سازی ویرچومارت هم مشکل حل نشد
دوستان کسی میتونه کمک کنه.
ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-03-2012 07:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ببینید، وقتی زبان رو شما تغییر میدید فقط محصولات مربوط به همون زبان رو به شما نمایش میده. این ارور هم بخاطر تغییر زبان هست، باید به تنظیمات برید یه گزینه داره برای آپدیت دیتابیس اونو که بزنید ارور برطرف میشه حالا دقیقا یادم نیست / خاهشی دارم از دوستان اگه کسی نسخه فارسی 2 به بالا رو داره قرار بده، فارسی سازی بخش کاربری کامل لطفا !
-
کاربر مقابل از joomhost.net.co عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز ممنون مشکل حل شد.
-
-
دوست عزیز ما مشکلش حل شد اما ممکنه دیگر دوستان در آینده با این مشکل رو به رو شوند:
پس از نصب بسته فارسی باید به تنضیمات فروشگاه برید و گزینه فارسی رو و یا هر زبان دیگری که نیاز دارید اضافه کنید:
administrator > componnents > VM > Configuration > Shop > Languages Settings > Multilingual shop > Chose Your Language
و در صورتی که تمایل به زبان پشتیبان انگلیسی دارید (برای قسمت های ترجمه نشده ) تیک ایتم زیر را فعال کنید.
Use english as fallback for untranslated strings
اما باز هم محصولات نمایش داده نمیشود چون لازمه هر محصول مشخص بشه شامل چه زبان هاییه:
به قسمت اطلاعات محصول بروید و زبان های قابل استفاده رو مشخص کنید، پس از انتخاب هر زبان پرچم کشور نمایش داده میشه که پس از آن می تونید فیلد های پرچم دار را با زبان انتخابی یکسان کنید.
بدرود
ویرایش توسط roga : 12-24-2012 در ساعت 01:28 PM
-
کاربر مقابل از roga عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)