-
عدم نمایش ماژول در یک موقعیت خاص
درود خدمت همگی
به عرض عالی برسانم که روی یک قالب که به تازگی فارسی سازی کردم و مراحل تست و آوردن برخی مطالب رو شروع کردم
در ابتدا هیچ مشکلی نداشته اما امروز که دوباره سایت رو باز کردم متوجه شدم یکی از ماژولهای من اجرا نمیشه
هر کاری کردم بازم اجرا نشود
فکر کردم ایراد از خود ماژول هست
پوزیشن رو تغییر دادم در پوزیشن جدید اومد اما من میخوام روی همان پوزیشن اجرا بشه
ماژول js mega news هست مشکل من که در عکسی که برای ما مشخص کرده در main_botton باید قرار بگیره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قرار هم گرفته بود هاااا
اما یهو حذف شده دلیلشم نمیدونم چی هست
هیچ دستکاری هم در قالب انجام ندادم یعنی هنوز تغییرات برنامه نویسی جدید روی قالب رو ایجاد نکردم
به هیچ وجه هم نمیاد
اینم دموی چیزی که طراحی کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخواستم ببینم آیا کسی هست کمکم کنه تا اینو دوباره راه اندازی کنم توی پوزیشن همون main_botton
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-03-2012 08:15 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
لینک عکس که شکسته س برادر!
-
-
در سایتی که معرفی کردید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پوزیشنی به نام main_botton وجود ندارد .
شما باید ماژول مورد نظر در یکی از پوزیشن های قابل مشاهده در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فعال کنید .
-
-
درود مجدد
در مورد لینک عکس خدمتتان عرض کنم
در مورد پوزیشن واقعاً گیج شدم
قالب رو جای دیگه نصب کردم
اما main_botton داره
من چه کرده ام ؟ حی فراموش هم کردم که چه کرده ام که اینجوری شده
میتونم یوزر پسورد در اختیارتون بزارم ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)