-
قرار دادن کد اچ تی ام ال
سلام خسته نباشید
من می خوام یه کد به قالب سایتم اضافه کنم میشه روش اضافه کردنشو مبتدی توضیح بدید؟
من می خوام یه تصویر بذارم گوشه های سایتم اگه بذارم داخل ماژول باید یکی ازموقعیت هارو انتخاب کنم که اون فضا سایتو بهم میریزه
دوستان یه راهنمایی دیگه میخوام هدر سایتم دورش حاشیه سیاه افتاده چطور بردارمش؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-03-2012 03:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
از مدیریت جوملا به مدیریت ماژول ها بروید و یک ماژول html سفارشی اضافه کنید
از تنظیمات ماژول html سفارشی دکمه html را بزنید و کد Html خود را در آن قسمت کپی کنید و ماژول را در صفحه اصلی یا هر صفحه ای که تمایل دارید فعال کنید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من از ماژول استفاده کردم و موقعیت هدر رو انخاب کردم بازم باید کارهای بالا رو انجام بدم؟
آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]درصورت نیاز
-
-

نوشته اصلی توسط
MDone
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از ماژول استفاده کردم و موقعیت هدر رو انخاب کردم بازم باید کارهای بالا رو انجام بدم؟
آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]درصورت نیاز
اگر اسم موقعیت تون Header نیازی نیست اسکریپت را در index.php اضافه کنید .
همون کارهایی که در پست اول گفته شد را انجام بدید کفایت میکند.
-
-
دوست عزیز خیلی ممنونم میشه راجب هدر سایتم هم راهنمایی کنی
درمورد ماژول چه موقعیتی رو انتخاب کنم که قالب رو به هم نریزه؟
-
-
برای هدر
باید فایل index.php تمپلت پیش فرض سایت تونو ویرایش کنید به این صورت که به داخل تگ header اسکریپت تونو اضافه کنید.
---------
انتهای url تون tp=1? را بزنید و یک موقعیت را انتخاب کنید . اگر موقعیتی که انتخاب میکنید از نظر فضا جای کافی برای ماژول تون داشته باشه باقیه مسائل مربوط به نمایش مربوط به استایل هایی میشه که از css قالب تون میخونه .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)