-
ثبت نام پیشرفته
سلام، میخواستم کاربر برای ثبت نام در سایت با همچین گرافیکی مواجه بشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بصورت تب وار مثلا جوملا یا وردپرس رو انتخاب کنه (تا من متوجه شم کدوم دسته رو میخواد) بعد با پرداخت هزینه یا رایگان، اطلاعات خودشو ثبت کنه.
نمیدونم اصلا باید تو گوگل چی رو سرچ کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-03-2012 05:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این یک ماژول هست که در لیست افزونه های سایت rockettheme میتونید پیداش کنید و فکر میکنم تجاری باشه.
یک سر به سایتش بزنید، اونجا در بخش دمو حتما خواهید یافت، اگر پیدا نکردید بگید لینک بدم!
-
-
اون که فقط یه تیبل هست و دکمش رو هر جا خواستی میتونی لینک بدی
مسئله اینه که وقتی دکمه مثلا جوملا رو زد من بفهمم جوملا رو سفارش داده
-
-
سلام
خب کار زیاد سختی نیست، اگر شما لینک اون صفحات مورد نظرتون رو کپی کنید و به این ماژول اضافه کنید، همونطور که سایت های وب هاستینگ به پلن هاشون در whmcs لینک میدن.
-
-
آها خوب گفتی whmcs
پس نیاز به یه سیستم دارم مثل بخش تعریف پلن ها توی whmcs / گزینه رایگان داره و تعریف هزینه با تعریف دسته های مختلف، بعد با حالت گرافیکی لینک میدم
-
-
با کامپوننت های زیادی (بسته به نیازتون میتونید اینکار رو بکنید، مثل jdownloads یا vitaumart یا Rsmembership یا ...
-
کاربر مقابل از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
چرا یکی پیدا کردم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه مشابه این فارسی شده موجود باشه خوب هست
-
-
نه فقط هزینه حق عضویت هست نیازی ویرچومارت یا .. نیست
Rsmembership هم که فکر کنم ثبت نام با دریافت وجه نداره
سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
میشه چند مطلب ایجاد کرد، و اطلاعات مربوط به هر پلن رو در اون نوشت، و به این مطالب لینک داد، اگر اعضای زیادی در سایت خودتون ندارید، میتونید اعضا رو به صورت دستی، در گروه های مختلف قرار بدید.
-
-
خوب من مطلب رو ایجاد کردم دکمه رو هم لینک دادم ولی به کجا! جوملا یه حالت ثبت نام بیشتر که نداره من از کجا بدونم کاربر میخواد توی چه گروهی قرارش بدم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)