-
Http 404 error!!!!
سلام دوستان من سایتم رو ساختم و بالا میاره تو هاست هم اجرا کردم. دیتابیس هم ساختم همه کارای لازم رو انجام دادم. صفحه اصلی سایت رو میاره اما:
هر گزینه رو که میزنم این ارور رو میده. (ضمنا منوهایی که ساختم خود جوملا لینک هاش رو ساخته و من اطلاعات بیشتری راجع به این قضیه ندارم.)
خوب وقتی میخوام دیتابیس هم ایجاد کنم دوباره همین خطا میاد
Error Summary HTTP Error 404.0 - Not Found
The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Detailed Error Information | Module |
IIS Web Core |
| Notification |
MapRequestHandler |
| Handler |
StaticFile |
| Error Code |
0x80070002 |
| Requested URL |
http://localhost:80/phpmyadmin/ |
| Physical Path |
C:\inetpub\wwwroot\phpmyadmin\ |
| Logon Method |
Anonymous |
| Logon User |
Anonymous |
Most likely causes:
- The directory or file specified does not exist on the Web server.
- The URL contains a typographical error.
- A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.
Things you can try:
- Create the content on the Web server.
- Review the browser URL.
- Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].
این هم آدرس سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا یکی کمکم کنه و به طور کامل بگه چیکار کنم ممنون از همگی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-01-2012 11:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اون قسمت که گفتم "خوب وقتی میخوام دیتابیس هم ایجاد کنم دوباره همین خطا میاد" رو اشتباه کردم. بالا میاره فقط منوها کار نمیکنن
-
-
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید تمام امیدم به شماست. یکی جوابمو بده لطفا
-
-
دست گل دوستان این انجمن درد نکنه که انقدر زیبا و کامل جواب سوال منو دادن. امیدوارم همیشه خدا هم مشکلات این عزیزان رو به همین صورت زیبا و کامل حل کنه. خدا ازتون راضی باشه که دوستانتون رو انقدر راضی نگه میدارید!!!!!!!
-
-
دروود
دوست عزیز کمی صبور باشید !
دوستان حتماً پاسخ شما رو خواهند داد !
سیستم عامل شما چی هست ؟
از چه شبیه سازی استفاده میکنید ؟
چه ورژنی از جوملا ؟ چه ورژنی از شبیه ساز ؟
در پناه ایزد
-
-
من این سایت رو باید هرچه زودتر آماده کنم درصورتیکه هنوز تو کف یه مشکل الکی که تا دو روز پیش نبود بشینم. خلاصه ببخشید
سیستم عامل خودم ویندوز 7 هست اما سیستم عامل هاست لینوکسه. نمیدونم منظورتون از شبیه ساز چی هست اما از برنامه vamp server و apache v2.2.11 و php v5.3.0 و mysql v5.1.36 استفاده میکنم. ورژن جوملا 2.5 است. اصلا این مشکل رو نداشتم قبلا درست کار میکرد. اما از وقتی تنظیمات ftp رو فعال کردم و تنظیمات رو درست کردم و فایل htaccess. رو درست کردم این ارور تو صفحات من میاد. صفحه باز میشه اما هر گزینه رو که میزنم این ارور رو میده.
-
-
آخرین تغییری که در سایت اعمال کردم تنظیمات سئو بود و بعد واسه هر مطلب و مجموعه و منوها نام مستعار انتخاب کردم. چه ایرادی هست؟
-
-
سلام
تنظیمات سئو رو غیر فعال کنید، مشکلتون باید حل بشه.
بعد از غیر فعال کردنش لطف کنید ، مراحل فعال کردن سئو رو دقیق بنویسید تا معلوم بشه چه کردید.
موفق باشید.
-
-
من تنظیمات سئو رو غیر فعال کردم درست شد!!! من برای تنظیم کردمن سئو فقط سه گزینه:
public $sef_rewrite;
public $sef_suffix ;
public $unicodeslugs
رو فعال میکنم. البته فایل htaccess.txt رو قبلا به htaccess. تغییر داده بودم. همین. حالا بگید چیکار کنم. ممنون از کمکتون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)