-
مشکل در جوملای دو زبانه
دوستان سلام
من جوملای 2.5 رو دو زبانه کردم (فارسی و انگلیسی) طبق دستور العملی که برای جوملای 1.7 گذاشتن (البته با کمی تغییرات).
مشکل اینجاست این دستورالعمل ناقصه و در آن صحبتی از یکی از آیتم های "منوی اصلی - همه" نمیشه که هم ویژه هست و هم اجباراً برای همه زبانهاست. این آیتم منو، در هر دو صفحه فارسی و انگلیسی به یک شکل دیده میشه.
مثلاً آیتم صفحه اصلی رو در این سایت ملاحظه کنین: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نگین که جواب این مشکل در تاپیکهای دیگه هست، چون برای این مشکل نه این در این سایت و نه در سایتهای فارسی دیگه صحبتی نشده و راهنمایی برای دو زبانه کردن جوملا رو، از هم کپی کرده اند.
مشکل دیگری که دارم اینه که اگر برای اولین بار سایت رو باز کنین صفحه انگلیسی سایت بالا میآد، در واقع انگار صفحه انگلیسی پیش فرض شده. در حالی که در هر کدوم از منوی های فارسی و انگلیسی یک آیتم پیش فرض با همون زبون قرار داره. چرا به این شکل عمل میکنه، نمی دونم.
لطفاً دوستان راهنمایی کنن.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-03-2012 06:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اگر شما یک سری مطلب (در مدیریت مطالب) داشته باشید که مختص آن زبان خاص باشند (یا پارسی یا انگلیسی نه گزینه همه)
و بعد 2 منو داشته باشید که که مختص آن زبان خاص باشند (یا پارسی یا انگلیسی نه گزینه همه) میتوانید یک آیتم منو از نوع صفحه اصلی برای هر زبان انتخاب کنید .
احتمالا زبان یکی از منو های شما برروی همه است .
-
-
من که گفتم یک آیتم "منوی اصلی - همه" اجباراً روی همه است.
-
-
پس نشون میده مقاله رو بدرستی مطالعه نکردید :
شما باید از منو افزونه ها به مدیریت زبان ها بروید سپس برروی تگ عنوان کلیک کنید بعد دکمه جدید را بزنید و پا پرکردن فیلدهای لازم زبان پارسی را به جوملا تون معرفی کنید .
از این به بعد به منو ها و مطالب تون و ... قابلیت انتخاب زبان اضافه میشود.
در واقع شما این مرحله را انجام نداده بودید.
-
-
من 100 بار مقاله رو خوندم، 100 مراحل رو انجام دادم، ولی به یک نتیجه رسیدم.
این دومین سایتی که کار کردم ولی هنوز نتونستم مشکل رو حل کنم.
اگر تگ عوان رو معرفی نمی کردم که سایت دو زبانه کار نمی کرد.
-
-
-
-
ببینید من تمام مراحلو انجام دادم، بارها و بارها، ولی تا الان مشکل حل نشده. نمونه سایت دومم که این مشکل رو داره برایتون گذاشتم: rosepood.com
-
-

نوشته اصلی توسط
pejman22
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببینید من تمام مراحلو انجام دادم، بارها و بارها، ولی تا الان مشکل حل نشده. نمونه سایت دومم که این مشکل رو داره برایتون گذاشتم: rosepood.com
مشکل رو بفرمایید چیه ؟
کدوم قسمت نتیجه ای که میخواهید رو نمیگیرید ؟
-
-
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)