-
جوملا 1.5 را نصب کنم یا جوملا 2.5 کدام بهتر است و کم مشکل ؟
با سلام من میخواهم جوملا را در هاست ویندوز خود نصب کنم اما نیمدانم نسخه 1.5 ان را نصب کنم یا نسخه 2.5 ان را کدام یک بهتر است و مشکلات کمتری دارد یا فرقی به اون صورت ندارند ؟
لطفا بیشتر راهنمایی ام کنید .
در ضمن قالبهای فارسی جوملا به صورت رایگان برای نسخه 2.5 وجود دارد اگر وجود دارد از کجا میتونم بگیرم ؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-04-2012 05:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
armiran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام من میخواهم جوملا را در هاست ویندوز خود نصب کنم اما نیمدانم نسخه 1.5 ان را نصب کنم یا نسخه 2.5 ان را کدام یک بهتر است و مشکلات کمتری دارد یا فرقی به اون صورت ندارند ؟
لطفا بیشتر راهنمایی ام کنید .
در ضمن قالبهای فارسی جوملا به صورت رایگان برای نسخه 2.5 وجود دارد اگر وجود دارد از کجا میتونم بگیرم ؟
با تشکر
سلام دوست عزيز
ابتدا" بنده به نيابت ورودتونو به انجمن جوملا فارسي خيرمقدم عرض ميكنم
در ادامه
البته اگر روي ورژن بالاتر (2.5) كار كنيد به مراتب بهتر است!
در مورد سوال دومتون هم اگه در نت سرچ بفرمائيد، حتما" مواري بدست خواهيد آورد. براي نمونه مورد زير رو هم ميتونيد بررسي بفرمائيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمننا" پيشنهاد ميكنم كتاب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو حتما" مطالعه بفرمائيد
موفق باشيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)