-
مشکل با قالب تکنیک
با سلام خدمت شما سروران گرامی، یه فوتر پایین سایت من هست که نوشته تک وب دیزاین،خواهش میکنم کمک کنین اینو بردارم، هرچی می گردم پیداش نمیکنم، قالب رو آپلود کردم.
اینم لینکش: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-04-2012 12:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزيز براي اين منظور چرا با خود سايت سازنده و طراح آن تماس نميگيريد!!
چون معمولا" حذف كپي رايت بايد توسط يا با اجازه خود سازنده صورت گيرد.
موفق باشيد
-
-
با تشکر از پاسخ شما، متاسفانه برای اینکار هزینه زیادی رو خواستن و همکاری نکردن، این قالب تجاری نیست و رایگان ارائه شده و درست نیست اینقدر بابت یک کپی رایت بگیرن، در ضمن اصلا کپی رایت خوبی نگذاشتن، حداقل میذاشتن طراحی شده توسط تک وب دیزاین، نه اینکه قالبهای فارسی در تک وبدیزاین، خواهش میکنم راهنمایی نمایید تا کپی رایت را حذف کرده و یک کپی رایت مناسب در بالای فوتر قرار دهم، با تشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
amin2222
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر از پاسخ شما، متاسفانه برای اینکار هزینه زیادی رو خواستن و همکاری نکردن، این قالب تجاری نیست و رایگان ارائه شده و درست نیست اینقدر بابت یک کپی رایت بگیرن، در ضمن اصلا کپی رایت خوبی نگذاشتن، حداقل میذاشتن طراحی شده توسط تک وب دیزاین، نه اینکه قالبهای فارسی در تک وبدیزاین، خواهش میکنم راهنمایی نمایید تا کپی رایت را حذف کرده و یک کپی رایت مناسب در بالای فوتر قرار دهم، با تشکر
دوستان کسی کمک نمیکنه؟؟؟؟؟
-
-
خودم پیداش کردم، چیزی نبود، با تشکر از همگی
-
-
دوست عزیز میشه بگی کجا بود؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)