سلام
من فرمسازی می خواهم که وقتی کاربر اطلاعات رو ثبت می کنه با بانک اطلاعاتی فرم بررسی کنه و در صورت موجود بودن اطلاعات به کاربر بگه که این اطلاعات موجود است
کسی سرغ داره؟

سلام
من فرمسازی می خواهم که وقتی کاربر اطلاعات رو ثبت می کنه با بانک اطلاعاتی فرم بررسی کنه و در صورت موجود بودن اطلاعات به کاربر بگه که این اطلاعات موجود است
کسی سرغ داره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فرم ساز RSform که بصورت بهینه شده با قابلیت اتصال به درگاه های بانکی :ملت ، سامان ،پارسیان ،اقتصاد نوین و زرین پال
تقویم شمسی شده ، خروجی اکسل ، اعتبار سنجی کد ملی و چندین امکان جدید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تا جایی که من میدونم تمام فرم سازها اینطور هستن فقط خودتون باید تو کد نویسی براش تعریف کنید ولی برای ثبت نام همون rs form معمولی هم که همه جا هست کار شما رو راه میندازه و اگه یه سرچ بزنید ژیدا میشه
دروود
بهترین مورد رایگان basicform هست > در انجمن جستجو کنید میابید که توسز یکی از دوستان فارسی شده
بهترین موارد تجاری هم brizing , rs form هستند
در پناه ایزد
سلام من سرچ کردم اونی که معرفی کردین تو انجمن نیست میشه لینک بدین تست کنیمنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام .
دوستان اگر قصد خرید افزونه فرم ساز را دارید بنده ار اس فرم را به شما پیشنهاد می کنم . افزونه ای قدرتمند و حرفه ای .
اما شما می توانید از افزونه RSform که تجاری است و BreezingForms که رایگان است استفاده کنید .
در پاسخ دوست عزیزمان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم باید عرض کنیم با استفاده از فرم سازهای بالا می توانید کاری که می خواهید را انجام دهید فقط کمی هم باید برنامه نویسی که طبق یک ایتم خاص کاربر فرم را ارسال کرد اون متن را به اون نمایش دهد .
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)