نوشته اصلی توسط jozef2070 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
((( زیر همون font-face اینی که دادین رو با اسم فونت خودم کپی کردم ولی بازم تغییر نکرد
((

نوشته اصلی توسط jozef2070 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
((( زیر همون font-face اینی که دادین رو با اسم فونت خودم کپی کردم ولی بازم تغییر نکرد
((
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز من خودم اینطوری فونت هامو عوض می کنم .
اینو بزار اگه دیگه عوض نشد حتما مشکل از یه جایی دیگه هستش .کد:h2.art-logo-name{ font-family:byekan!important; }
(((((((((((((((( نشد
(((
مشخصاتتون رو به صورت پ خ برام ارسال کنید .
بعد بگید که چه فونتی می خواهید تا ببینم می تونم مشکلتون رو حل کنم .
دوست عزیز
تبعات ارسال موارد امنیتی به کاربران و عواقب ان به خود شما هست ! ارجاع به قوانین ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
تشکر فراواننوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان کسی چیزی دستگیرش نشد ؟
داغون شدم از بس ور رفتم به پیج
رییس اولین آموزشی که رفتم و نشد همین آموزش بودنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمیدونم چرا حالیم نمیشه
دوستان ممنون از راهنماییهاتون
بالاخره فهمیدم داستان چی بود.
فونتی که میخواستم بزارم برای وب غیر استاندارد بود ولی خوب تو لوکال درست بود.
حالا بازم همینی که فهمیدم اشکال از فونت بوده خودش کلیه.
بعنوان سوال آخر :
آیا میشه یه جوری فونتای غیر استاندارد رو به استاندارد تبدیل کرد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)