-
عدم نمایش کد html دلخواه
با سلام . بنده در جوملای 1.5 در قسمت مدیریت ماژول ها با انتخاب گزینه جدید و انتخاب ماژول mod_custom یک ماژول ایجاد کردم. کد html زیر را با زدن گزینه html در ویرایشگر قرار دادم . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اما خروجی آن به صورت تصویر زیر است [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ..... در صورتیکه باید به این شکل باشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ...... لطفا راهنمایی کنید ........ از سایت خوب جوملا فارسی بابت اهدای فرصتی برای طرح سئوال ممنونم
ویرایش توسط mrazimi : 12-07-2012 در ساعت 12:22 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-07-2012 12:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز اگر در html کد را وارد بکنی و کد کار نکند خوب مسلما کد شما اشکالی دارد .
برای آب و هوا هم ماژول های زیادی هست که اگر نت رو بگردی پیدا میکنی .
-
سلام آقا مهدی عزیز این نحوه نمایش آب و هوا تخصصی و مختص پیست های اسکی است و تنها سایت مرجع سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میباشد. کد فوق هم در آدرس فوق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای استفاده سایت ها قرار گرفته است. و سایتهای زیادی دیدم که از این کد برای نمایش استفاده میکنند. بنابراین درصد خراب بودن کد خیلی کمه. اگر ماژولی میشناسی که چنین امکاناتی دارد لطفا معرفی کنید یا اینکه راه حلی به بنده برای حل این مشکل و نمایش آن ارائه دهید ممنون از مهدی عزیز
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز چک کنید ببینید به کارتون میاد یا نه
-
کاربر مقابل از sedmeti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام sedmet عزیز ممنون از ماژولی که معرفی کردید . اما این ماژول فقط به آب و هوای شهر ها میپردازه در صورتی که کد html که در در اولین پست معرفی کردم که برای سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میباشد بصورت تخصصی به معرفی آب و هوای پیست های اسکی دنیا میپردازد. اولویت بنده بیشتر حل مشکل نمایش کد همین سایت در سایت خودم میباشد
-
کاربر مقابل از mrazimi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
پس اگر میتونید این کد رو یجوری به دست من برسونید یه نگاهی* بهش بندازم ببینم چرا نصف لود می*شه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)