-
مشکل در JA News Pro! Module
سلام یه ماژول دارم از نوع JA News Pro! Module که اوائل درست کار می کرد ،، اما الان یه مشکلی براش پیش اومده همونطور که در تصویر مشخص کردم وقتی در مرحله شماره 1 بعنوان مثال یه گروه رو جهت نمایش در صفحه اول سایت انتخاب می کنم و در مرحله شماره 2 ذخیره رو کلیک می کنم ،، دکمه های ذخیره ، ذخیره و بستن ، ذخیره و جدید و ... هیچکدام کار نمی کنند ولی اوائیل اینجوری نبود و یدفعه این مشکل پیش اومده ... با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-07-2012 01:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
چند تا امکان از نظر من
۱.تداخل در ماژول ها
۲.آپدیت شدن سرور
از یه مرورگر دیگه استفاده کنید و تست کنید
-
کاربر مقابل از sedmeti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
بله درسته سرور آپدیت شده ،، در این صورت باید چه کار کرد ؟!! با مرورگر دیگر هم کار نمی کرد ...
-
-

نوشته اصلی توسط
sedmeti
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چند تا امکان از نظر من
۱.تداخل در ماژول ها
۲.آپدیت شدن سرور
از یه مرورگر دیگه استفاده کنید و تست کنید
بله درسته سرور آپدیت شده ،، در این صورت باید چه کار کرد ؟!! با مرورگر دیگر هم کار نمی کرد ...
-
کاربر مقابل از arashmmm1414 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
arashmmm1414
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای اینکه به دارد سر نیفتید،به آخرین ورژن جوملا آپگرد کنید
-
-
سلام
من هم قبلا اینطور مشکلی داشتم ولی روی مطالب وقتی می خواستم ذخیره و یا ذخیره | بستن رو بزنم هیچ کدوم کار نمی کردند .
مشکل از آپدیت نسخه جوملام بود .
شاید هم برای شما هم همینطوری باشه .
-
کاربر مقابل از jozef2070 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز باید برید نسخه جوملا 2.5.8 رو آپلود کنی که حجش 2 مگابایت هستش و بعد توی پوشه ی روت هاستت اکسترک کنی .
موفق باشی .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)