سلام سایت من با جوملا 1.5 هست. پس از اینکه سایت را به سرور جدید انتقال دادم تمام صفحه ها سفید نشان داده میشوند ولی پنل مدیریت باز میشود و مشکلی ندارد. مشکل از چیست؟ چه طور می توانم مشکل را برطرف کنم؟ با تشکر

سلام سایت من با جوملا 1.5 هست. پس از اینکه سایت را به سرور جدید انتقال دادم تمام صفحه ها سفید نشان داده میشوند ولی پنل مدیریت باز میشود و مشکلی ندارد. مشکل از چیست؟ چه طور می توانم مشکل را برطرف کنم؟ با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مشکلات احتمالی*
۱.سازگار نبودن قالب
۲.دوباره قالب رو بریزید و تست کنید
دوست عزیز سلام
display error را روشن کنید تا بتوان مشکل را پیدا کرد.
یا حق.
وقتی می خواهم وارد پنل ادمین شوم پیغام زیر را نمایش می دهد:
Fatal error: Call to a member function Quote() on a non-object in /public_html/administrator/components/com_jfusion/plugins/mybb/user.php on line 35
صفحه سفید هم همچنان نمایش داده میشود. از کجا می توانم display error را روشن کنم؟
دوست عزیز
این مورد را ار مدیر سرور بخواهید تا برایتان انجام دهد.
یا حق.
به مدیر هاستینگ گفتم ، پاسخ دادند نمایش صفحه سفید احتمال زیاد به خاطر قالب سایت می باشد. من قالب را دوباره آپلود کردم ولی مشکل هم چنان وجود دارد.
دروود
این مورد ارتباطی به قالب نداره !
ارری که نمایش داده میشه به خوبی ادرس مشکل رو بیان میکنه !
احتمالاً دانش کافی مدیریت سرور ندارند
وارد پنل هاستینگ بشید
به PHPMYADMIN برید و در جدول دیتابیس پلاگین jfusion رو پیدا کنید مقدار مقابل به اون رو صفر قرار بدید
ببینید مشکل حل میشه یا خیر
در پناه ایزد
هاستینگ در مورد صفحه سفید صحبت کرد و گفت شاید مشکل از قالب باشد. در مورد پلاگین صحبت نکرد.نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پلاگین jfusion چندین گزینه وجود دارد. من کدام را صفر کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از قسمت مدیریت جوملا این پلاگین رو غیر فعال کنید و ببینید مشکلتون حل میشه یانه؟
به پنل ادمین هم نمیتونم وارد شم. پیغامنوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Fatal error: Call to a member function Quote() on a non-object in /public_html/administrator/components/com_jfusion/plugins/mybb/user.php on line 35
رو میده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)