-
مشاوره در مورد ساخت سایت با j25
با سلام خدمت تمامی دوستان و عزیزانی ک در این سایت مشغول فعالیت هستن
من به تازگی میخام با چنتا از دوستانم یه سایت در مورد آموزش های کامپیوتری بزنیم
برای اینکار میخایم از جوملا بعنوان مدیریت محتوا استفاده کنیم
راستش جوملا یه ذره برای خود من سخت است ! ینی چون در ابتدای کار هستم با دیدن انعطاف پذیری فراوون جوملا کار باهاش بررام سخته
و چون الان اول کار هستیم و آشنایی چندانی با مدیریت محتوا ( مخصوصا از نوع جوملاییش ) نداریم میخاستم چنتا سوال بپرسم و از دوستان صاحب نظر هم یه سری مشاوره بگیرم
1. آیا واسه یه سایت آموزشی ( بیشتر آموزش هامون به صورت تصویری است ) جوملا خوب است ؟
2. از جوملا فارسی استفاده کنم یا از انگلیسی استفاده کنم و با استفاده از قارسی ساز ها فارسیش کنم ؟؟؟
3. به دنبال یه قالب ساده هستم که آموزش ها رو به طور خ خوب و قابل دسترسی در اختیار بازدید کننده ها قرار بده ! متأسفانه چیزی که در بیشتر سایت های جوملایی و قالب های جوملا دیدم پیچیدگی زیاد اونها بود ! و متأسفانه خودم نمتونم بخوبی از پس خلوت کردن قالب ها بر بیام ، لینک قالبی رو که مد نظرم بود رو میزارم تا اگه کسی است که با این قالب آشنایی داشته یه ذره من رو راهنمایی کنه که چحوری میشه این قالب رو تنها به دو ستون محدود کرد !
4. میخام منوی سایت بطوری باشه که آرشیو موضوعی ام در اون قرار بگیره بطوری که موضوعات پدر در خود منو باشند و با رفتن مآوس بر روی هر کدوم از اونها منو به صورت آبشاری باز بشه و دیگر موضوعات رو نشون بده ./ ( یه چورایی یه چیزایی تو مایه های پی سی دانلود )
5. به طور کلی میخام سایت بسیار ساده باشه و هر کسی که وارد سایت میشه بتونه به سادگی به تمام قسمت های سایت دسترسی داشته باشه ./
دوستان ازتون در خاست دارم که نهایت کمک رو انجام بدید ...
(لینک قالب مورد نظرم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )
ویرایش توسط m-bigdeli : 01-23-2013 در ساعت 02:08 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-23-2013 02:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)