-
فرم ثبت نام اختصاصی
سلام
من میخوام برای همایش هایی که داریم فرم ثبت نام در سایت قرار بدم.. که افراد با مراجعه به او لینک و تکمیل فرم بتونن ثبت نام کنن. این فرم هیچ ربطی به فرم ثبت نام خود سایت نداره...چون هر چی سرچ کردم فقط در مورد فرم های ثبت نام سایت مطالبی پیدا کردم...
اگه این فرم طوری باشه که اطلاعات افراد به آدرس ایمیلی که واسش تعریف میشه ارسال بشه یا یه جایی ذخیره بشه خیلی خوبه... ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-10-2012 03:14 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
از کامپوننت ها و افزونه های جانبی برای اینکار میتوانید استفاده کنید
-
کاربر مقابل از irandream عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
دوست عزيز با توجه به ت.ضيحاتي كه فرموديد، فكر ميكنم كامپوننت cb بتونه تو اين زمينه بهتون كمك كنه.
موفق باشيد
-
2 کاربر زیر از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
علاوه بر cb و فرم ساز های دیگه فکر کنم بتونید از فرم های گوگل هم استفاده کنید و اونو در سایتتون بیارید
-
2 کاربر زیر از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
دوستان ممنونم از زاهنماییتون... ولی اگه میشه دقیقا بگید چه کامپوننتی رو نصب کنم....ممنون میشم اگه لینک بدید
-
-
با عرض سلام .
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ظاهرا شما به پست های دوستان در بالا توجه نکرده اید .
بهترین و افزونه رایگان برای این کار افزونه CB است که دوست خوبم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم به این نکته اشاره کرده است .
در مورد این افزونه در نت و انجمن جستجو کنید نتایج خوبی به دست میارید و م یتوانید از افزونه استفاده نمائید .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)