سلام
چجوری میشه گزینه های مربوظ به rss و atom و ... رو در جوملا غیرفعال کرد.
مشکل من اینه که لینک هایی که توسط اینها ساخته میشند توی گوگل وبمستر به عنوان لینک های ناموجود گزارش میشند.

سلام
چجوری میشه گزینه های مربوظ به rss و atom و ... رو در جوملا غیرفعال کرد.
مشکل من اینه که لینک هایی که توسط اینها ساخته میشند توی گوگل وبمستر به عنوان لینک های ناموجود گزارش میشند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به مدیریت ماژول ها بروید و ماژول rss تون غیرفعال کنید.
توی لیست ماژول ها چیزی به نام rss ندارم!نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس سایت رو در همین تاپیک قرار بدید و قسمتی که قرار است غیر فعال شود را مشخص کنید .
آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اکثر لینکهایی که این مشکر رو دارند خط "?format=feed&type=rss" به آخر اونها اضافه شده و وقتی این خط رو پاک میکنی بدون مشکل سایت باز میشه.
در ضمن کامپوننت SH404SEF هم روی سایت نصب هست
لطفا دقیفا بفرمایید کدام قسمت باید حذف شود ؟نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک صفحه + مشخص کردن قسمتی که اضافه است .
در لینک زیر:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1- feed کلا اضافی است.
2- /رادیاتور-آلومینیومی/ایران-رادیاتور درست است ولی نه با آمدن قسمت 3
3- /index.php?option=com_taxonomy&tag=ایل+پریم هم درست است ولی نه با آمدن قسمت 2
در تمامی لینک ها هم قسمت "/رادیاتور-آلومینیومی/ایران-رادیاتور" ابتدای لینک آمده است
منم همین مشکل را دارم! کسی نیست یه راهکار درست حسابی ارائه بده؟ گوگل وب مستر خیلی گیر بهم میده! میگه لینکات تکراری هستن. متا تگ هات تکراری هست!
من اینجا هم این تایپیک را ایجاد کردم ولی به نتیجه نرسیدم!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)