-
نحوه آپلود فایل گوگل مستر در روت هاست
سلام
با چیزایی که دوستان انجمن گفته بودن تا اینجا فهمیدم که توی گوگل وب مستر گزینه هایی وجو داره که گوگل ازون طریق تشخیص میده این اطلاعات مربوط به سایت شماست. ولی من متوجه نشدم چجوری باید فایلی رو که گوگل برا دانلود بهمون میده توی روت هاست آپلود کرد؟؟ آیا روت وهاست همون پوشه public_html هست که پوشه هایی به اسم administrator و cach و... توی اونه؟ اگه این مسیری که گفتم درسته چجوری این فایلی که از گوگل گرفتمو اونجا آپلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان خواهشا زیر دیپلم صحبت کنن تا ما هم بفهمیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-10-2012 07:55 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
aminebi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
با چیزایی که دوستان انجمن گفته بودن تا اینجا فهمیدم که توی گوگل وب مستر گزینه هایی وجو داره که گوگل ازون طریق تشخیص میده این اطلاعات مربوط به سایت شماست. ولی من متوجه نشدم چجوری باید فایلی رو که گوگل برا دانلود بهمون میده توی روت هاست آپلود کرد؟؟ آیا روت وهاست همون پوشه public_html هست که پوشه هایی به اسم administrator و cach و... توی اونه؟ اگه این مسیری که گفتم درسته چجوری این فایلی که از گوگل گرفتمو اونجا آپلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان خواهشا زیر دیپلم صحبت کنن تا ما هم بفهمیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
root سایت : همان جایی که خودتون اشاره کردید جایی است که فایلهای جوملا در آن قرار دارد.
برای اینکه از ابزاری که google webmaster در اختیار کاربران قرار میده استفاده کنید. فکر کنم باید یک فایل را در root سایت تون آپلود کنید (از طریق file manager موجود در cpanel)
بعد باید به ادرس
root/templates/defaultTheme/index.php
defaultTheme نام قالب پیش فرض شماست.
سپس باید فایل index.php را باز کنید و کدی که google داده را مابین تگ head یک جا کپی کنید و صفحه را ذخیره را کنید.
-
-
ببخشید من فرق فایل آپلود با کد رو نفهمیدم. یعنی گوگل هم به فایل برا دانلود بهمون میده که باید اونو توی روت آپلود کنیم و هم یه کد بهمون میده که باید اونو توی آدرسی که گفتین بزارم؟؟ یعنی هر دو کار باید انجام بشه؟؟
یه جا خوندم که همچین چیزی نوشته بود : "به حالت پایینی یعنی upload an html file بگزارید با انتخاب این حالت ، گوگل به شما یک کد چند رقمی می دهد که در تصویر با خط چین مشخص شده است منتها شما لازم نیست کاری انجام بدید و فقط فایل رو دانلود بفرمائید و بدون هیچ تغییری، همانطور در روت سایتتون آپلود کنید روت سایت یعنی همان جا که سایتتون نصب هستش یعنی در پوشه public_html هاستتون بعد آپلود آن فایل ، باید بر روی دکمه ای verify که با فلش مشکی مشخص شده کلیک کنید تا گوگل سایت شما رو تایید کنه با این کار شما سایت خودتون رو در گوگل وبمستر بصورت کامل ثبت کردید و حالا میتواند از امکانات آن به خوبی استفاده نمایید امکاناتی مانند نقشه سایت ، بک لینک ها و کلمات اصلی کلیدی و ... برای ساییتون استفاده کنین"
حالا سوال من اینجاست که قضیه این کد که شما گفتین چیه؟؟؟
-
-
ببخشید یه سوال دیگه : من به این آدرس رفتم
public_html/templates/index.html
پوشه ای به اسم defaultTheme نبود
پوشه ایندکس رو باز کردم، این کد اومد
<html><body bgcolor="#FFFFFF"></body></html>
-
-
دوست عزیز سلام
همانطور که دوست خوبم شهاب عزیز اشاره کردند من به زبان ساده تر می گویم.
برای معرفی سایت دو روش وجود دارد
1- آپلود فایلی که گوگل به شما میدهد.
2- کدی که گوگل به شما میدهد و باید آن را در سورس سایت قرار دهید.
حال شما می توانید از هر دو روش استفاده نمایید.
ولی ظاهرا شما با روش دوم راحت تر هستید.
برای این منظور همان فایل را در روت سایت آپلود نمایید و سپس در گوگل وب مستر آن را وریفای نمایید.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دقیقا الان متوجه شدم چی شد. مرسی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)