-
مشکل در اسامی url و منوها
دوستان سلام، جدیدی برام پیش اومده در منوها گفتم از اساتید بپرسم بلکه راه حلی داشته باشه
من یه منوی اصلی دارم شامل :
>خانه
>خدمات
>محصولات
>درباره ما
>تماس با ما
حالا می خوام که از منوی "خدمات" یه زیرمنو با عنوان "نصب اجرا و پشتیبانی" بیاد بیرون و این زیرمنو رو به یه مطلب متصل کنم
میخوام URL این شکلی بشه >>>> نصب-اجرا-و-پشتیبانی/http://www.solonet.ir
ولی متاسفانه نمیتونم چون اسم منوی قبل هم اضافه میشه و اصلا یه جورایی بهم میریزه
کسی میتونه راهکار بده؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-10-2012 11:01 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
برای این کار شما منوی اصلی رو اتنخاب و دکمه ایجاد رو زده و یک عنوان جدید اضافه میکنید (از منوی باز شده مطلب رو انتخاب کنید) و سپس گزینه کرکره ای والد رو به همون منویی که میخواهید زیر شاخه باشه تغییر بدین ((برای مثال همون خدمات)) سپس سیو کنید
ویرایش توسط pouya.zantos : 12-10-2012 در ساعت 11:30 AM
-
کاربر مقابل از pouya.zantos عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیزم ، ممنون از جوابت ولی اون موقع زیر منو دیگه از خدمات نمیاد بیرون ( یعنی دیگه به شکل زیر منو نمیاد)
اگه فرصت کردی یه نگاه به سایت بنداز ....
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الان جای زیرمنوی "نصب پشتیبانی و اجرا" درسته ولی نمیخوام اون کلمه خدمات توی URL باشه
الان این شکلیه وقتی روش کلیک میکنی
خدمات/طراحی-نصب-پیاده-سازی/http://solonet.ir
به عبارت ساده تر میخوام اون کلمه خدمات رو حذف کنم از آدرس بالا
ویرایش توسط soloworld : 12-10-2012 در ساعت 11:43 AM
-
-
با سلام
از نام مستعار گزینه منو استفاده کنید
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
از نام مستعار گزینه منو استفاده کنید
دقیقا همین کارو کردم . یعنی اون اسامی که توی URL هست از اسم مستعار هایی که زدم اومده اونجا.... فکر کنم سوالم رو دقیقا متوجه نشدین...
من می خوام اسامی زیرمنوها و منوها در URL نیاد و فقط عنوان مطلب یا عنوان آخرین زیرمنو و دامنه سایت در URL باشه ... همین
-
-
با سلام
منظورم اسم مستعاری کا زیر عنوان منو می ذارید نیست
این عکس رو ببینید متوجه می شوید
ویرایش توسط sahama : 12-10-2012 در ساعت 01:13 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
با سلام
منظورم اسم مستعاری کا زیر عنوان منو می ذارید نیست
این عکس رو ببینید متوجه می شوید
دوست عزیز ممنون از وفتی که گذاشتی و عکس آپلود کردی .. درسته من قبلا از گزینه "جدا کننده متن" استفاده میکردم . الان متوجه شدم که شما چی میگید. رفتم و از گزینه "اسم مستعار" استفاده کردم ولی اونجا هم دوباره همین اتفاق افتاد و گزینه ای نبود که مثلا منوی "خدمات" رو در url نشون نده ، یا مخفی کنه یا هر چیز دیگه ...
-
-
با سلام
یه منوی جدید بسازید ولی برای نمایش اون ماژولی در نظر نگیرید
در منوی قبلی گزینه ی نصب-اجرا-و-پشتیبانی رو حذف کنید و در منوی جدید یک آیتم جدید بسازید با عنوان نصب-اجرا-و-پشتیبانی حالا که این گزینه جدید رو ساختید در منوی اصلی یه زیر منو در جایی که می خواهید از نوع نام مستعار منو بسازید
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
با سلام
یه منوی جدید بسازید ولی برای نمایش اون ماژولی در نظر نگیرید
در منوی قبلی گزینه ی نصب-اجرا-و-پشتیبانی رو حذف کنید و در منوی جدید یک آیتم جدید بسازید با عنوان نصب-اجرا-و-پشتیبانی حالا که این گزینه جدید رو ساختید در منوی اصلی یه زیر منو در جایی که می خواهید از نوع نام مستعار منو بسازید
دوست عزیزم ، واقعیتش من انقدرها هم درگیر جوملا نیستم که این چیزای خفنی که گفتی رو به درستی انجام بدم . راستش تو فکرم که دیگه برم سراغ کامپوننت ها و اکستنشن هایی که راحت تر بشه باهاش این کارو کرد. یعنی اگه فکر میکنین این کار شدنیه من حتی حاضرم وب سایت رو در اختیارتون بذارم که یه مثال برام درست کنین. البته اگه حوصله وقت گذاشتن دارین.. وگه نه که فکر کنم برم سراغ همون اضافات و الحاقات و این حرفا
-
-
دوستان بالاخره از کامپوننت sh404sef استفاده کردم و قضیه ختم به خیر شد.... ممنون از دوستانی که پیگیری کردن
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)