-
انتقال جوملا به محیط DirectAdmin
سلام . من قبلا با محیط cpanel کار کردم الان یه هاست دیگه هست که از محیط direct admin استفاده میکنه. میخواستم بدونم فایل جوملا رو باید تو کدوم قسمت از این محیط آپلود کنم و کلا یه مختصر اطلاعاتی در مورد این محیط داشته باشم... ممنون میشم راهنمایی کنید
متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-10-2012 01:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
فرقی نداره ،فایل های جوملا رو zip کن و با دایریکت ادمین از قسمت فایل منیجر در پوشه public_html بریزید - فایل دیتا بیس رو هم باید منتقل کنید با phpmyadmin
-
-
سلام. روی phpmyadmin کلیک کردم تا برم دیتا بیس رو بسازم، این صفحه اومد:
the server mosala.net:80 requires a username and password. the server says: phpmyadmin localhost.
بعد یوزرنیم و پسورد میخواد.
یوزر و پسوردی که باهاش توی هاست اومدم رو میزنم اما قبول نمیکنه . چیکار باید بکنم !؟
متشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
m.hossein
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. روی phpmyadmin کلیک کردم تا برم دیتا بیس رو بسازم، این صفحه اومد:
the server mosala.net:80 requires a username and password. the server says: phpmyadmin localhost.
بعد یوزرنیم و پسورد میخواد.
یوزر و پسوردی که باهاش توی هاست اومدم رو میزنم اما قبول نمیکنه . چیکار باید بکنم !؟
متشکر
با عرض سلام .
این مورد را باید با مدیر سرور خود در میان بگذارید .
موفق باشید .
-
-
جدا از موارد ذکر شده پس از نصب موفقیت امیز نیاز به یک سری تنظیمات دیگر هم دارید
فایل کانفیگ خود را با دیتا بیس های ساخته شده مطابقت دهید
سپس به مدیریت سایت رفته و در قسمت تنظیمات اصلی مسیر پوشه های لاگ و همچنین نصب رو هم با سرور جدید مطابقت دهید
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و برعکس را مطالعه کنید. این مورد در مقاله مذکور مفصلا بررسی شده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)