من قالب jp-business رو نصب کردم ولی مشکلی دارم
در قسمت template.cssکه میخوام اندازه منوهای بالای صفحه رو بزرگ تر کنم نمیدونم کدوم قسمت رو باید تغییر بدم و همینطور میخوام رنگ بک گراند و سایز border ها رو تغییر بدم
لطفا راهنمایی بفرمایید

من قالب jp-business رو نصب کردم ولی مشکلی دارم
در قسمت template.cssکه میخوام اندازه منوهای بالای صفحه رو بزرگ تر کنم نمیدونم کدوم قسمت رو باید تغییر بدم و همینطور میخوام رنگ بک گراند و سایز border ها رو تغییر بدم
لطفا راهنمایی بفرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سلام
لطفا آدرس سایت را قرار دهید
یا حق.
من به کمک فوری نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید
با سلام .نوشته اصلی توسط Amug [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز اگر نیاز به کمک فوری دارید ادرس سایت تان که قالب مد نظر بر روی ان نصب است را درج کنید تا دوستان بررسی و شما را راهنمایی کنند .
موفق باشید .
درخواست شده بود که ادرس سایت خودتون رو قرار بدهید تا فایرباگ بشه و بشه تشخیص داد
یا اینکه اموزش فایر باگ رو مطالعه کنید تا خودتون متوجه بشید کدوم قسمت ها نیاز به ویرایش دارند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1.بزرگ تر شدن اندازه منو های اصلی در بالای صفحه
2.وقتی در قسمت تماس با ما دکمه ارسال رو میزنم redirect میشه به صفحه زبان انگلیسی در صورتی که من تمام صفحات رو با زبان فارسی انتخاب کردم
3.در رابطه با قسمت تماس با ما هم در هاست ایمیل ساختم و تنظیمات ایمیل رو روی phpmail قرار دادم پیغام ها رو باید کجا ببینم؟
ممنون میشم
ویرایش توسط Amug : 12-12-2012 در ساعت 03:40 PM
برای منو فایل سی* آس* آس* رو باز کنید و دنبال قسمت navbar,wrapper باشید و اون رو تغییر بدید
برای زمینه هم دنبال background باشید
با سلام
دوست عزیز شما باید به خط 44 فایل css قالب خود بروید و font-size آن را که عدد 16 است بیشتر کنید.
دوستان کسی میشه راهنمایی دقیق تر بکنه؟ایمیل ها کجا ثبت میشن؟کدوم قسمت از wrapper؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)