با سلام بر دوستان عزیز
من میخواستم جوملا نصب کنم : ولی دیدم که 2 نسخه برایش وجود داره نسخه 1.5 و 2.5 :حالا موندم کدام نسخه را نصب کنم!!! حالا میخواستم بدونم کدام نسخه بهتر هست یعنی قالب و افزونه و سایر امکانات براش زیاد هست؟؟
سپاس

با سلام بر دوستان عزیز
من میخواستم جوملا نصب کنم : ولی دیدم که 2 نسخه برایش وجود داره نسخه 1.5 و 2.5 :حالا موندم کدام نسخه را نصب کنم!!! حالا میخواستم بدونم کدام نسخه بهتر هست یعنی قالب و افزونه و سایر امکانات براش زیاد هست؟؟
سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
نسخه 1.5 با پشتیبانی بلند مدت که به پایان زمان پشتیبانی رسیده
نسخه 2.5 با پشتیبانی بلند مدت که توصیه میشه استفاده کنید.
نسخه 3.0 با پشتیبانی کوتاه مدت
در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می تونید به اطلاعاتی در زمینه نسخه های مختلف جوملا دست پیدا کنید.
آخرین مقاله مربوط به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست
موفق باشید
با عرض سلام .
زمانی بود که کاربران می پرسیدند کدام نسخه افزونه بیشتری دارد . الان برای هر دو نسخه افزونه های فراوانی وجود دارد .
در حقیقت عمر جوملا 1.5 به پایان رسیده است . جوملا 3 به دنیا امده است .
توصیه ما به شما استفاده از جوملا 2.5 است . امکانات جدید . محیط کاربری و مدیریت زیبا .
مقاله زیر نیز به شما در این زمینه کمک می کند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
سلام
دو سوال : چرا می گن جوملا 2.5 مشکل امنیتی داره و از 1.5 استفاده کنید ؟
در ضمن یعنی جوملا 1.5 دیگه نمیاد افزونه ها ی 1.5 که نصب کردیم چی مشن پس ؟
به نظر من محیط جوملا 1.5 زیباتر از 2.5
چه کسانی می گن جوملا 2.5 مشکل امنیتی داره ؟ منبعی دارید ؟
همانطور که بیان شد جوملا 1.5 به پایان زمان پشتیبانیش رسیده .
موفق باشید
سلام
جناب حامدی خوب کسانی که از جوملا استفاده میکنند میگن نسخه 2.5 یه مشکل امنیتی داره در کتاب جوملا 1.5 هم ذکر شده . من هم اولش یکی از دوستان گفت جوملا 2.5 یه مشکل امنیتی داره که بهتره 1.5 نصب کنی .
انشاالله که جوملا 1.5 پشتیبانی میشه و نسخه های دیگش میاد عادت کردیم به 1.5 محیطش ساده تر و خوب تره .
دوست عزیز سلام
در کجای کتاب ذکر شده است.کتاب جوملا 1.5 هم ذکر شده
زمانی که کتاب جوملا 1.5 منتشر شد خبری از جولا 2.5 نبود.
این سلیقه شخصی شماست و قابل احترامبه نظر من محیط جوملا 1.5 زیباتر از 2.5
ولی بنظرم اشتباه میباشد و باید تجدید نظر در این موضوع نمایید.
خوب هر چه زود تر سایت های خود را ارتقا دهید.در ضمن یعنی جوملا 1.5 دیگه نمیاد افزونه ها ی 1.5 که نصب کردیم چی مشن پس ؟
در ضمن پیشنهاد ما جوملا 2.5 میباشد.
زیرا دیگر جوملا 1.5 آپدیت نمیشود و پکیج های امنیتی هم برای آن منتشر نخواهد شد.
در ضمن زمانی که جوملا 3.5 منتشر شود کم کم جوملا فارسی هم دیگر از جوملا 1.5 پشتیبانی نخواهد کرد.
یا حق.
سلام
جناب محسنی ، جوملا 1.5.27 نمیاد ؟ می شه در مورد افزونه ها هم راهنمایی کنید ، آیا با ارتقا به جوملا 2.5 ، کامپوننت ها و ماژول ها ی که نصب کردیم کار خواهند کرد ؟
خیلی ممنون
با سلام
تا آنجایی که من میدانم نه دیگر نمی آید.جناب محسنی ، جوملا 1.5.27 نمیاد ؟
لطفا مقاله زیر را مطالعه نمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
علاقه مندی ها (Bookmarks)