سلام من از sql server 2008 استفاده کردم نام دیتابیس و نام کاربری رو هم درست وارد میکنم تایپ دیتابیس هم sqlsrv انتخاب میکنم ولی error میده میگه
قادر به اتصال به دیتابیس نیست .....

سلام من از sql server 2008 استفاده کردم نام دیتابیس و نام کاربری رو هم درست وارد میکنم تایپ دیتابیس هم sqlsrv انتخاب میکنم ولی error میده میگه
قادر به اتصال به دیتابیس نیست .....
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزيزنوشته اصلی توسط ahmadeskandari [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ابتدا" بنده به نيابت ورودتونو به انجمن جوملا فارسي خير مقدم عرض ميكنم
در ادامه:
بفرمائيد چرا ار my sql استفاده نفرموديد!
البته باز بايد اساتيد عزيزم هم نظر بدن، ولي تاجائيكه بنده اطلاع دارم براي نصب جوملا Mysql بايد استفاده بفرمائيد.و بعد از اينكه ديتابيسشو ساختيد اونو در مراحل نصب معرفي نمائيد.
موفق باشيد
همون طور که دوستمون گفت از mysql استفاده بفرمایید
دقیقا این مشکل واسه منم هست
دیتابیس رو با مای اس کیوال درست کردم مشخصاتم درست می دم ولی می گه قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2
دوست عزیز شما پیشوند دیتابیس رو هم وارد میکنید توی مرحله معرفی نام دیتابیس و یوزرنیم و... در هاست؟نوشته اصلی توسط MAH230 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط Joomla Armator [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل من در لوکاله
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط MAH230 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)