-
درخواست قالب جوملا 2.5
با سلام بر دوستان عزیز
من تازه با سیستم جوملا اشنا شدم و اشنایی زیادی با سایت هایی که قالب های رایگان فارسی جوملا را ارائه می دهند ندارم: لطفا سایت هایی را که قالب های رایگان برای دانلود ارائه می دهند معرفی کنید؟؟؟
راستی ایا برای جوملا 2.5 مثل 1.5 قالب رایگان زیاد وجود داره؟؟
سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-12-2012 09:40 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
caspianhero
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام بر دوستان عزیز
من تازه با سیستم جوملا اشنا شدم و اشنایی زیادی با سایت هایی که قالب های رایگان فارسی جوملا را ارائه می دهند ندارم: لطفا سایت هایی را که قالب های رایگان برای دانلود ارائه می دهند معرفی کنید؟؟؟
راستی ایا برای جوملا 2.5 مثل 1.5 قالب رایگان زیاد وجود داره؟؟
سپاس
سلام دوست عزيز
البته قالب زياده بايد خودتون در نت سرچ بفرمائيد
براي نونه سايت زير:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در رابطه با قسمت دوم سوالاتون بايد عرض كنم: درسته كه جوملا 1.5 با توجه به قدمت بيشتر طبيعتا" شايد قالب بيشتري ازش منتشر شده باشه اما 2.5 هم در اين رابطه عقب نمونده و در اين زمينه و انتشار ساير افزونه ها واقعا" رشد چشمگيري داشته!
موفق باشيد
-
-
-
-

نوشته اصلی توسط
caspianhero
سلام
اره بیشتر سایتهای شرکتی با قالبهای rtl ساپورتن
مشکلی نداریم .
این سایتم همین طوره
-
-
متشکر: ولی اگر دوستان سایتی را میشناسند که قالب رایگان جوملا از نوع فارسی شده اش را برای دانلود می گذارد: لطفا معرفی کنند : چون هر چی گشتم یک قالب درست وحسابی برای جوملا2.5 پیدا نکردم!!
-
-
با سلام
قالب چندان اهمیتی نداره که کلماتش به فارسی ترجمه شده باشه
مهم این است که قالب راست به چپ باشه که امروزه بسیاری از قالب ها هم راست به چپ هستند و هم چپ به راست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)