-
درخواست قالب سایت
سلام
لطفا به من کمک کنید، می خواهم سایتی مثل سایت زیر راه اندازی کنم، کسی میتونه بهم بگه قالب این سایت چیه، سایتی که می خوام درست کنم می خوام قالبش مثل سایت سنجش تکمیلی باشه یعنی یک ستون راست و یک هدر بالا داشته باشه. سایتی که می خواهم طراحی می کنم با جوملا 1.5 می باشد.
آدرس سایت سنجش تکمیلی:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-12-2012 03:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز شما میتونید با نرم افزار ارتیستیر قالب مورد نظر خودتون رو طراحی* کنید
-
-
باسلام
دوست عزیز شما چند راه دارید:
1.طراحی قالب با نرم افزار Artisteer که کار ساده ای هست و براحتی خودتون میتونید این قالب رو طراحی کنید
2.اختصاصی سازی قالب های انگلیسی که میتونید توی سایت های اصلیشون دمو رو ببینید و بسته به نیاز تهیه و مورد استفاده قرار بدید
در صورت تمایل به طراحی قالب اختصاصی و یا اختصاصی سازی قالب با بنده در تماس باشید.
-
-
در تکمیل حرفای دوستان
توصیه اکید می کنم به جای جوملا 1.5 از جوملا 2.5 استفاده کنید
-
-
خیلی ممنون از راهنمایی های شما، اما اگر می شود بیشتر کمک کنید، فرق جوملا 1.5 با جوملا 2.5 در کدام قسمتش هست؟
با جوملا 2.5 هم میشه همچین قالبی طراحی کرد؟
میشه این قالب رو با جوملا 1.5 طراحی کرد بعد تبدیل به جوملا 2.5 کرد؟
قالب مورد نظر:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-

نوشته اصلی توسط
hamidsamadi
خیلی ممنون از راهنمایی های شما، اما اگر می شود بیشتر کمک کنید، فرق جوملا 1.5 با جوملا 2.5 در کدام قسمتش هست؟
با جوملا 2.5 هم میشه همچین قالبی طراحی کرد؟
میشه این قالب رو با جوملا 1.5 طراحی کرد بعد تبدیل به جوملا 2.5 کرد؟
قالب مورد نظر:
با عرض سلام .
مقالات زیر در این زمینه به شما کمک خواهند کرد :
موفق باشید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)