rel="nofollow"
سلام و خسته نباشید
من چطوری میتونم به آدرس های که در منوی بالا هستند از جمله تماس با ما ، درباره ما , نوفالو اضافه بکنم ؟ از کجا باید کد نوفالو رو درج کنم یعنی کدام فایل رو باز کنم و اضافه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!؟
![]()

rel="nofollow"
سلام و خسته نباشید
من چطوری میتونم به آدرس های که در منوی بالا هستند از جمله تماس با ما ، درباره ما , نوفالو اضافه بکنم ؟ از کجا باید کد نوفالو رو درج کنم یعنی کدام فایل رو باز کنم و اضافه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!؟
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
تو فایل سی* آس* آس* تم* برای قسمت منو این کارو بکنید
target="_blank"
درود
دوست گرامی لطفا اسپم نکن . آخه فایل سی* آس* آس* تم* دیگه کدوم فایلی . target="_blank" در لینک ها هست منظور من rel="nofollow" هست .
این امکان به طور پیش فرض در مقالات جوملا و مدیریت منوها وجود داردنوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به مدیریت منوها بروید و یک منو را انتخاب کنید (مثلا منوی اصلی) سپس یک آیتم منو را انتخاب کنید (مثلا صفحه اصلی ) بعد از قسمت گزینه های متا و بعد روبوتها اگر بدون فهرست بدون پیروی را انتخاب کنیدمعادل no index , no follow خواهد بود
جناب shmata من از جوملا 1.5 استفاده میکنم ولی گزینه متاها نداره
![]()
کد زیر را داخل تگ head فایل index.php قالب پیش فرض سایت جوملا 1.5 تون کپی کنید مشکل تون حل میشهنوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کد:<meta name="robots" content="noindex, nofollow" />
دوست عزیز جوملای خودتان را ارتقاء بدهید چرا که بسیاری از موارد دیگر وجود دارند که بعد ها به آنها بر خواهید خورد. اما فایل سی اس اس در بخشی است که شما قالب را نصب می کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)