سلام
من یه افزونه برای فروش فایل میخوام که به زرین پال هم متصل باشه. چی پیشنهاد میکنید؟ البته غیر تجاری
ممنون

سلام
من یه افزونه برای فروش فایل میخوام که به زرین پال هم متصل باشه. چی پیشنهاد میکنید؟ البته غیر تجاری
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یعنی هیچکس یه کامپوننت برای اینکار سراغ نداره
سیستم فروش فایل جومینا که با زرین پال کار نمیکنه
سیستم joomshopping که درست کار نمیکنه و بعضی از تنظیماتش رو اصلا نشون نمیده مثل تنظیم روش خرید
ویرچومارت رو هم میگن برای فروش فایل مناسب نیست
راه دیگری هست؟
دروود
برای اتصال باید از افزونه استفاده کنید که افزونه رایگانی ندیدم !
ولی در مورد فروش بهترین مورد فروشگاه ساز virtu برای جوملا هست
در پناه ایزد
ممنون
ویرچو مارت برای فروش آنلان فایل هیچ مشکلی نداره؟ آخه بعضی ها میگن که برای فروش فایل بهتره از ویرچو مارت استفاده نشه. نظر شما چیه؟
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
من ویرچومارت 2. را دانلود کردم (فارسی) و نصب کردم
دوتا مشکل هست. یکی اینکه اصلا ویرچومارت رو در منوی کامپوننت ها نمیاره
و یکی دیگه اینکه برای اتصال اون به زرین پال چیزی موجود نیست (ظاهرا مواردی که هست برای نسخه های پایین تره)
اگه این مشکلات حل نمیشه لطف کنید یه نسخه پایین تر فارسی که بهترین باشه معرفی کنید.
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما از جوشاپینگ استفاده کنید رایگان هست افزونه های زیادی براش هست ، برای پرداخت هم با نکها افزونشو دارن در ضمن یه سری شرکت مثل payline این کارو براتون میکنن ولی انتخابشون با خودتونه اول بررسی کنید .
دروود
به زودی منتشر میشه
در بخش افزونه ها پیگیر باشید تا چند روز اینده
در پناه ایزد
سلام
این افزونه کی منتشر میشه؟
شما میتونید با عضویت در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا با پیوستن به جوملا فارسی در شبکه های اجتماعی که لینکش در سایت افزونه ها موجوده از جدیدترین تغییرات مطلع شودید .نوشته اصلی توسط shafiei [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ممنون از شما.
میخواستم بدونم چه زمانی منتشر میشه؟ شما از زمان انتشار آن خبر دارید؟
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)