-
قالب سایت دانلود نرم*افزار برای جوملا
با سلام
دوستان ، بنده دنبال قالبی هستم برای سایت*ی ک نرم*افزار برای دانلود میذاره می*خواد مورد استفاده قرار بگیر.
(نگران نباشید ، سایت ایرانی* نیست .. جهت اطلاع کسایی* ک میترسن رقیبشون زیاد بشه)
متاسفانه هرچی* قالب دانلود کردم هیچ شباهتی* به سایت*های دانلود خودمون مثل میهن دانلود و ... نداشته..
در ضمن دوستان ۲ روز دارم توی گوگل جستجو می*کنم اما به نتیجه نرسیدم
این قالبو می*خوام برای دوستم ک خدمات کامپیوتری داره استفاده کنم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید ، در ضمن چرا نمی*شه مطلب نوشت تو جوملا ! هرجا رفتم سیخ زدم نشد مطلب تو Home page پست کرد ! موضوع چیه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-16-2012 05:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اینطوری بگم انگار بهتره ، جایی پیدا نکردم ک مطلب بشه نوشت بیا تو صفحه اصلی* وبسیت به ترتیب ! یه چیزی تو می**های میهنبلاگ و بلاگفا .. ۲ تا بلوک چپو راستو ... ته ته وبسیت هم یه فوتر.. نفهمیدیم موضوع این جوملا چیه .. ورلد پرس هم ک کلا تعطیل .. ب درد نمی*خوره .. لطفا کمکم کنید . این ماجول*ها چینو چطوری آاد میشن ! اگه می*تونید ۱ ویدئو آموزشی کامل برای این ماجول*ها لطف بفرمایید مسیج کنید تا ما یه فیضی ببریم.
یا علی*
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
inam site i hast k avordimesh bala
na mishe news post kard na 2 ta blok dare chapo rast ! aslan malum nist ..
((((((((((((((
-
-
آموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]را مطالعه بفرمایید .
-
-
دوست عزیز جهت تهیه قالب بصورت تجاری با بنده در تماس باشید ضمنا بهترین راه برای آموزش این سیستم کتابی هست که دوستان بهتون معرفی کردند..
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)