سایت رو الان باز گذاشتم . ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سایت رو الان باز گذاشتم . ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط Nasim19 : 12-20-2012 در ساعت 05:56 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
قالب رو روی قالب پیش فرض قرار بدید ببینید همچنان این مشکل رو داره یا خیر ؟
البته ارری هم مشاهده نشد
در پناه ایزد
ویرایش توسط mersad : 12-21-2012 در ساعت 12:08 AM
قالب رو روی پیش فرض جوملا گذاشتم سایت بالا تیومد ! ببینید قضیه ارور نیست . شما اگه پست های منو از اول خونده باشید متوجه می شید من چی گفته بودم ! گفتم عکسارو به صورتی که یک گالری تصاویر نشون می ده نشون نمی ده ، یعنی توی اسلیم باکس نشون نمی ده .در صورتی که من این دی جی کاتالوگو تاحالا روی قالب های دیگه نصب می کردم این مشکل رو نداشت ! ولی اینجا عکس ها رو به صورت معمولی تو یه صفحه دیگه باز می کنه ! انگار که اصلا گالری تصاویری وجود نداره !
پست های شما رو خوندم
در این گالری مشکلی نبود
ولی در گالری djcatalog تصاویر به صورت مستقیم در مرورگر باز میشن که مشکل از تنظیمات این افزونه باید باشه
در پناه ایزد
من شاید نزدیک 20 بار یا بیشتر این افزونه رو در سایت هام نصب کردم . تنظیماتش هم همه یک جوره ! فقط تو این سایت اینطوری نشون می ده . مثلا تو این سایت رو نگاه کنید
ولی نمی دونم تو این سایت چرا تو اسلیم باکس نشون نمی ده ! ممکنه به خاطر قالب باشه؟!
با سلام
سایت دوم هم بصورت اسلیم باکس باز نمی شد. یا شما اشتباه می کنید و تنظیمات را به درستی اعمال نکردید و یا این گالری مشکل دارد. دقت بیشتری کنید شاید مشکلتان حل شد.
ضمنا گالری های زیادی وجود دارند به طور مثال فوکا گالری
ویرایش توسط خوانساری : 12-21-2012 در ساعت 06:28 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)