-
تتنظیمات پیش فرض منو و مشکل css صفحه اول
سلام
لطفا اساتید جوملا راهنمایی کنند !
1- Design صفحه پیش فرض یا صفحه اول سایتم یک مقدار بهم میریزه ولی توی باقی صفحات مشکلی نیست ! میشه چک کنید لطفا ! ؟
آدرس : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قسمت فوتر سایت رو اگه ببینید فقط در صفحه اول عرضش 100 درصد نمیشه ! ولی باقی صفحات 100 درصد هستش !
2- تنظیمات پیش فرض منو هارو (مثلا نمایش عنوان صفحه و لینک مادر و ... ) از کجا میشه تغییر داد ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-16-2012 12:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
۱.دقیق تر بگید تا رسیدگی کنم
۲.به صورت دستی* فایل template.css رو ویرایش کنید
۳.در هنگام ساخت یا ویرایش کردن منو
-
-
منظورتون رو از به صورت دستی متوجه نشدم !
اگه به سورس صفحه نگاه کنیم Width فوتر من 100% هست ولی توی صفحه اول سایت فوتر عرضش کمه !
اگه نگاهی به سایت بندازید متوجه میشید /
-
-
در مورد منو هم باید بگم ! منظور من تنظیمات پیش فرض جوملا بود .
میخوام پیش فرض هارو تغییر بدم تا برایساخت منو جدید برای هر کدوم به طور جداگانه تنظیمات اعمال نشه
-
-
مشکل پیدا کردم از کجاست در مورد بهم ریختگی قالب ! ولی چراشو و چجوری میشه که اینجوری میشه رو نمیدونم
زمانی که از ادامه مطلب توی مطالبم استفاده میکنم قالب سایت میریزه بهم ! کسی میدونه چرا ؟ در ضمن ظاهر ادامه مطلب بعد از نصب RsTicketPro هم عوض شده ! و به صورت لینک در اومده ! چرا؟
ویرایش توسط Alirezanet : 12-16-2012 در ساعت 05:20 PM
-
-
مشکل footer: اگر تصمیم دارید footer در تمامی صفحات یکی باشد باید به آدرس بروید و در خط 1858 از کلاس art-footer-body:before
دستور background را حذف
کد:
.art-footer-body:before{
background:url("../images/footer.png");
}
و آنرا به در خط 1919 به art-footer-center
اضافه کنید به این صورت :
کد:
.art-footer-center{
background:url("../images/footer.png");
}
-
-
سلام
مشکلات حل شدند گفتم که توضیح مختصری بدم برای سایرین که همچین مشکل هایی دارند .
در مورد بهم ریخت قالب زمان استفاده از ادامه مطلب باید بگم که اگه مطلب سایتتون درون تگ ها Div باشد و شما بخواید از ادامه مطلب استفاده کنید چنین مشکلی پیش میاد و قالب سایت بهم میریزه ! در این حالت به جای Div از تگ P استفاده کنید مشکل حل میشود .
در مورد تنظیمات پیش فرض منو ها هم :
این تنظیمات در قسمت مدیریت مطالب و با کلید انتخاب ها قابل تنظیم است و بعد از تنظیم روی منو ها هم اعمال میشود .
موفق باشید .
ممنون از دوستان بابت نظراتشون!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)