سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: ارور مدیریت جوملا

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

ارور مدیریت جوملا

سلام من مشکل متفاوتی دارم اگر کسی وارده میخوام پسورد و نام کاربری جوملا و سی پنلمو بهش بدم خودش درستش کنه دیگه درمونده شدم ساعت 3 برمیگردم هر کس میتونه کمکم کنه بهم پیغام خصوصی بده
    مجموعه مشکلات من با مدیریت جوملا:
    منوی پایین صفحه شامل اشکال یابی جوملا میخوام برش دارم بلد نیستم
    و اما هر تغییری که میدم در مدیریت مطالب و هر چیز دیگری این ارورها میاد:
    500 - یک خطا رخ داده است

JDatabaseMySQL::query: 1267 - Illegal mix of collations (utf8_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=INSERT INTO `ckmd0_finder_tokens_aggregate` (`term_id`, `term`, `stem`, `common`, `phrase`, `term_weight`, `context`, `context_weight`) SELECT t.term_id, t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context, ROUND( t1.weight * COUNT( t2.term ) * 1.700000, 8 ) AS context_weight FROM ( SELECT DISTINCT t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context FROM `ckmd0_finder_tokens` AS t1 WHERE t1.context = 1 ) AS t1 JOIN `ckmd0_finder_tokens` AS t2 ON t2.term = t1.term LEFT JOIN `ckmd0_finder_terms` AS t ON t.term = t1.term WHERE t2.context = 1 GROUP BY t1.term ORDER BY t1.term DESC
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    Call stack
    # Function Location
    1 JAdministrator->dispatch() /home/fajrafar/public_html/administrator/index.php:46
    2 JComponentHelper::renderComponent() /home/fajrafar/public_html/administrator/includes/application.php:153
    3 JComponentHelper::executeComponent() /home/fajrafar/public_html/libraries/joomla/application/component/helper.php:351
    4 require_once() /home/fajrafar/public_html/libraries/joomla/application/component/helper.php:383
    5 JController->execute() /home/fajrafar/public_html/administrator/components/com_content/content.php:24
    6 JControllerForm->save() /home/fajrafar/public_html/libraries/joomla/application/component/controller.php:760
    7 ContentModelArticle->save() /home/fajrafar/public_html/libraries/joomla/application/component/controllerform.php:694
    8 JModelAdmin->save() /home/fajrafar/public_html/administrator/components/com_content/models/article.php:413
    9 JDispatcher->trigger() /home/fajrafar/public_html/libraries/joomla/application/component/modeladmin.php:1028
    10 JEvent->update() /home/fajrafar/public_html/libraries/joomla/event/dispatcher.php:161
    11 plgContentFinder->onContentAfterSave() /home/fajrafar/public_html/libraries/joomla/event/event.php:71
    12 JDispatcher->trigger() /home/fajrafar/public_html/plugins/content/finder/finder.php:35
    13 JEvent->update() /home/fajrafar/public_html/libraries/joomla/event/dispatcher.php:161
    14 plgFinderContent->onFinderAfterSave() /home/fajrafar/public_html/libraries/joomla/event/event.php:71
    15 FinderIndexerAdapter->reindex() /home/fajrafar/public_html/plugins/finder/content/content.php:156
    16 plgFinderContent->index() /home/fajrafar/public_html/administrator/components/com_finder/helpers/indexer/adapter.php:334
    17 FinderIndexer::index() /home/fajrafar/public_html/plugins/finder/content/content.php:317
    18 JDatabase->query() /home/fajrafar/public_html/administrator/components/com_finder/helpers/indexer/indexer.php:532
    19 JDatabaseMySQL->execute() /home/fajrafar/public_html/libraries/joomla/database/database.php:1253
    20 JError::raiseError() /home/fajrafar/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php:548
    21 JError::raise() /home/fajrafar/public_html/libraries/joomla/error/error.php:251
    به علاوه اینکه لایه اف تی پی فعال نمیشه و ارورهایی از قبیل این رو میده:

• JFTP::login: Unable to login
    • JFTP: :write: عدم امکان استفاده از حالت غیرفعال
    • نمی تواند تاریخ را ذخیره کند خطا: امکان نوشتن در فایل تنظیمات وجود ندارد

خیلی هم تو نت سرچ کردم و طبق دستورات عمل کردم هیچ فایده ای نداره و اینکه
    در سی پنلم میگه از 50mb تمام فضای هاست رو مصرف کردی و نمیزاره ایمیل بسازم من که چیزی توی فایل /public_html/ نذاشتم این چه معنی میده باید چیکار کنم که کمی از این فضا کم کنم آیا نصب افزونه از فضا استفاده میکنه؟
    درضمن بخاطر مشکل اف تی پی هیچ افزونه ای نمیتونم نصب کنم و جوملامم نمیتونم به روز کنم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 842 بار در 553 ارسال
    سلام
    دوست عزیز بنا بر پیشبرد اهداف این انجمن نمیتونم اطلاعات رو بگیرم و براتون نصب کنم (شرمندم)
    شما دو راه دارید برای نصب افزونه (در کل سه تا یکیش که به قول خودتون نمیشه-که شدنیه)!
    یکی از طریق لینک خارجی بهش بدی تا افزونه رو نصب کنی
    دومی هم افزونه رو تو پوشه tmp - از حالت فشرده خارج کن و بعد آدرس پوشه tmp رو بده تا برات افزونه رو نصب کنه
    در مورد خطا:
    در فایل configuration.php گزینه های زیر رو 0 قرار بده
    public $error_reporting = '0';
    public $debug = '0';
    public $debug_lang = '0';
    و در نهایت برای تنظیم لایه FTP :
    من فیلم آموزشی تنظیم لایه اف تی پی رو خودم ساختم در ارسال های اینجانب و یا در انجمن کلمه آموزش تصویری نصب لایه FTp رو جستجو کنید به نتیجه های خوبی خواهید رسید
    مشکلی داشتید در انجمن بیان کنید تا بهتون پاسخ بدید (اینطوری برای کاربرای دیگه هم مفیده-یکی مثل خودتون)
    موفق و پیروز باشید

خب پس مشکل اولم چی اون ارور جدولی چی اون چیه؟ :/ و مشکل فضای هاستم که تموم شده چطور خلوتش کنم؟

بازم ارور میده که نمیتونه این کانفیگریشنو واسه نوشتن باز کنه نمیتونه تغییرش بده این مقادیرو که گفتین :/

درست شد ولی دو ارور اول سر جاشونن :/

حالا یه ارور جدیدم میده )
    ذخیره ناموفق با این ایرادها: Illegal mix of collations (utf8_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=INSERT INTO `ckmd0_finder_tokens_aggregate` (`term_id`, `term`, `stem`, `common`, `phrase`, `term_weight`, `context`, `context_weight`) SELECT t.term_id, t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context, ROUND( t1.weight * COUNT( t2.term ) * 1.700000, 8 ) AS context_weight FROM ( SELECT DISTINCT t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context FROM `ckmd0_finder_tokens` AS t1 WHERE t1.context = 1 ) AS t1 JOIN `ckmd0_finder_tokens` AS t2 ON t2.term = t1.term LEFT JOIN `ckmd0_finder_terms` AS t ON t.term = t1.term WHERE t2.context = 1 GROUP BY t1.term ORDER BY t1.term DESC

تشکر شده 842 بار در 553 ارسال
    سلام
    اطلاعات رو پبام خصوصی کنید تا بررسی کنم (اگه دوست داشتید-قانون 19 انجمن هم واسه من صدق میکنه ها :d)
    موفق باشید