-
ایجاد لینک
سلام
من میخوام در قسمت ایجاد مطلب لینک سایت ها دیگه ایی رو اضافه کنم که پیش فرضش ۴ تا بیشتر نمیشه اضافه کرد
از کجا باید این کار رو بکنم؟
در ضمن میخوام تو فرم تماس نام رو به نام و نام خانوادگی تغییر بدم و همینطور یه فیلد دیگه اضافه کنم غیر از چیزهای که خود فرم داره لطفا راهنمایی بفرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-16-2012 08:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام من تو مطالبم به این مشکل بر نخوردم هر چه میخاین میتونید لینک بزارین ؟؟؟!!!!
از چه جوملایی استفاده میکنید ؟
در ضمن تماس سازهای حرفه ای تو سایت جوملا هست میتونید از اونا استفاده کنید . سرچ بزنید زیاده
-
-

نوشته اصلی توسط
Amug
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من میخوام در قسمت ایجاد مطلب لینک سایت ها دیگه ایی رو اضافه کنم که پیش فرضش ۴ تا بیشتر نمیشه اضافه کرد
از کجا باید این کار رو بکنم؟
در ضمن میخوام تو فرم تماس نام رو به نام و نام خانوادگی تغییر بدم و همینطور یه فیلد دیگه اضافه کنم غیر از چیزهای که خود فرم داره لطفا راهنمایی بفرمایید
معمولا در این جور مواقع از فرم سازها استفاده میکنند.
این افزونه رو بررسی کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
معمولا در این جور مواقع از فرم سازها استفاده میکنند.
این افزونه رو بررسی کنید :
میشه لطف کنید یه توضیحی بدید
فرم سازها جزو پلاگین محسوب میشن؟بعد از نصب باید چه کاری انجام بدم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
siamakbyt
سلام من تو مطالبم به این مشکل بر نخوردم هر چه میخاین میتونید لینک بزارین ؟؟؟!!!!
از چه جوملایی استفاده میکنید ؟
در ضمن تماس سازهای حرفه ای تو سایت جوملا هست میتونید از اونا استفاده کنید . سرچ بزنید زیاده
در قسمت تصاویر و لینک ها میشه این کا رو کرد ولی حداکثر تا 3 تا لینک میشه اضافه کرد
الان هم خیلی فوری باید حدود 40 تا لینک اضافه کنم
-
-
سلام دوست عزيز
با كسب اجازه از استاد عزيزم shmata
فرم سازها معمولا" به صورت كامپوننت موجود ميباشند، كه شما پس از تنظيمات اون ميتونيد از طريق منوها در سايتون منتشر و فعال نمائيد.
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
elyastel
سلام دوست عزيز
با كسب اجازه از استاد عزيزم shmata
فرم سازها معمولا" به صورت كامپوننت موجود ميباشند، كه شما پس از تنظيمات اون ميتونيد از طريق منوها در سايتون منتشر و فعال نمائيد.
موفق باشيد
ممنونم نصبش کردم چطور فیلدهاش رو فارسی کنم؟
-
-
سلام
فایل زبان en-GB.com_dfcontact.ini رو در پوشه زبان فارسی بخش مدیریت کپی نمایید و اونو به fa-IR.com_dfcontact.ini تغییر نام بدید.
فایل رو ترجمه کنید.
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
hamidy
سلام
فایل زبان en-GB.com_dfcontact.ini رو در پوشه زبان فارسی بخش مدیریت کپی نمایید و اونو به fa-IR.com_dfcontact.ini تغییر نام بدید.
فایل رو ترجمه کنید.
موفق باشید
این فایل رو از کجا دانلود کنم
-
-
برای گذاشتن لینک در مطالب از تگ ahref استفاده کنم؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)