من این گالری رو نصب کردم. مشکلش اینه که وقتی اولین تصویر رو باز می کنی تصویر رو نصفه نشون می ده ولی وقتی next یا pre رو می زنی درست می شه عکس ها
فقط مشکلش اینه که اولین تصویر رو که باز می کنه نصفه نشون می ده
کسی می تونه کمک کنه؟
پیشاپیش ممنون

من این گالری رو نصب کردم. مشکلش اینه که وقتی اولین تصویر رو باز می کنی تصویر رو نصفه نشون می ده ولی وقتی next یا pre رو می زنی درست می شه عکس ها
فقط مشکلش اینه که اولین تصویر رو که باز می کنه نصفه نشون می ده
کسی می تونه کمک کنه؟
پیشاپیش ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سلام
ابتدا زبان سایت را انگلیسی کنید و بررسی کنید.
سپس قالب سایت را تغییر دهید.
ببینید در این دو حالت مشکلی دارید.
یا حق.
با سلام
سایت را به زبان انگلیسی کردم . باز هم نصفه نشون داد.
قالب سایت رو هم نتونستم عوض کنم .یعنی پیش فرض رو گذاشتم رو قالب های پیشفرض جوملا که کلا سایت بالا نیومد
این آدرس سایت هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
من مشکل خاصی ندیدم
احتمالا مشکل یا از کش شما باشه یا از آی اس پی شما
یعنی شما تو گالری تصاویر، عکس ها رو که باز می کنید نصفه نشون نمی ده اولین عکس رو؟!
دوباره هم امتحان کردم
کامل نشون داد
توی اینترنت اکسپلور درست نشون می ده .یعنی عکس رو کامل باز می کنه . توی موزیلا و کروم نصفه باز می کنه .اصطلاحا بهش می گن اسلیم باکس اگه اشتباه نکنم!
یعنی ممکنه به خاطر مرورگرها باشه؟!
درود
یعنی فایرفاکس و کروم در حد ie نیستند !
سایت در دسترس نیست . دیروز من هم نگاه کردم ( با فایرفاکس ) تمامی عکس ها به صورت کامل لود شدن و مشکلی نداشتند . شما فایرفاکس 17 نصب کنید . کش رو پاک از مدیریت جوملا . تاریخچه ی مروگر هم همینطور . دوباره ببینید . من که نصفی ندیدم
من خودم همیشه فایر فاکس استفاده می کنم جناب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ! مال منم 17.0.1 هست. کلا تو سیستمم آی ای نداشتم.دیرور به خاطر همین مسئله نصب کردم!!!!!
کش ها رو هم خالی کردم هم مرور گر هم کش جوملا .در ضمن فقط تو سیستم من اینطوری نشون نمی ده .تو سیستم چند نفر دیگه هم که امتحان کردم تو آی ای درست نشون می داد تو کروم و موزیلا نصفه ! احتمالا این دو تا یه جیزی دارن که اون نداره یا برعکس !
توی سی اس اس یه قسمتی داره :
#lbCenter, #lbBottomContainer {
position: absolute;
z-index: 9999;
overflow:hidden;
background-color: #fff;
}
آورفلو رو که ویزیبل یا اینهریت می کنم یا کلا برش می دارم عکس رو کامل نشون می ده . منتهی عکس می افته سمت راست . و اون عکسایی که عرضشون زیاده زیرش اسکرول می خوره
یه float:left هم بهش دادم ولی تائیری نداشت
می خواستم ببینم کسی که تو سی اس اس وارده کمکی می تونه بکنه؟
پیشاپیش ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)