-
مشکل در آپلود افزونه ها
سلام
من در قسمت مدیریت افزونه ها میخوام افزونه نصب کنم اما نمیشه و این پیغام ها رو بهم میده !
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
ناتوان در یافتن بسته نسبی
اول به تنظیمات ftp گیر میداد که من اونها رو از توی آموزش ها تنظیم کردم و پورت رو هم 777 رو همه رو تنظیم بود اما باز که خواستم مثلا قالب اضافه کنم خطا داد (همین خطای بالایی رو)
بعد دوباره سایت رو پاک کردم و این دفعه ftp رو فعال نکردم اما باز هم همین خطا رو میده.
این در حالی هست که من این افزونه ها رو توی لوکال هاست(با ومپ سرور) نصب کردم و باهاشون هم کار کردم. یعنی اینطور نیست که افزونه ایراد داشته باشه !
اما الان تو هاست هی خطای بالا رو میده. محیط هاستم direct admin هست. چکار کنم تا مشکل برطرف بشه ؟ ممنونم
نمیدونم این نکته به درد میخوره یا نه . ولی من فایل configuration رو دستی ایجاد کردم چون تو مراحل نصب خودش گفت که نمیتونه ایجاد کنه و دوستان گفتن این ایراد در این محیط هاست هست.
من توی هاست سطح دسترسی پوشه temp و cache رو هم 777 کردم ولی این خطا رو میده الان!
- JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید
- نصب قالب: ناموفق در ایجاد پوشه: /home/mosala/domains/mosala.net/public_html/templates/takwd-mazhabi-tmp
مدیران محترم اگر لازم هست و وقت دارین بگین تا یوزر و پسورد هاست و مدیریت رو در اختیارتون قرار بدم
ویرایش توسط m.hossein : 12-17-2012 در ساعت 11:17 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-17-2012 10:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
رفتم پرمیشن قالب رو هم 777 کردم درست شد!
حالا سوال اینجاست که اگر این پرمیشن ها 777 بمونند اشکال یپیش نمیاد !؟ اگر نمیاد بقیه رو هم 777 کنم ؟! اگر میاد راه حلش چیست؟
ممنون
-
-
اگر تنظیمات ftp را بدرستی و پرمیشن ها را ست کرده باشید باید از قسمت تنظیمات کلی -> تب سرور قسمت مسیر پوشه موقت را اصلاح کنید :
home/mosala/domains/mosala.net/public_html/templates/takwd-mazhabi-tmp
بعد از قرار دادن مسیر صحیح می توانید افزونه ها را unzip کرده و در پوشه tmp جوملا قرار داده و براحتی نصب کنید.
-
-
من اصلا Ftp رو فعال نکردم توی نصب مجدد جوملا! و غیر فعال هست الان.
اگر پرمیشن ها رو همه رو بکنم 777 چه مشکلاتی پیش میاد !؟
-
-
یکسری پرمیشن به اون فولدرها اعمال میکنید . از نظر امنیتی بهتره پرمیشن فولدر ها بروری 755 باشد.
-
-
میشه یوزر پسورد سایت رو براتون خصوصی بفرستم و شما از نظر پرومیشن ها و ftp روبراهش کنین که این مشکل به روز رسانی افزونه رو هم نداشته باشه !؟
-
-
دروود
این موارد رو بررسی کنید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)