-
مشکل در آپلود افزونه ها
سلام
من در قسمت مدیریت افزونه ها میخوام افزونه نصب کنم اما نمیشه و این پیغام ها رو بهم میده !
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
ناتوان در یافتن بسته نسبی
اول به تنظیمات ftp گیر میداد که من اونها رو از توی آموزش ها تنظیم کردم و پورت رو هم 777 رو همه رو تنظیم بود اما باز که خواستم مثلا قالب اضافه کنم خطا داد (همین خطای بالایی رو)
بعد دوباره سایت رو پاک کردم و این دفعه ftp رو فعال نکردم اما باز هم همین خطا رو میده.
این در حالی هست که من این افزونه ها رو توی لوکال هاست(با ومپ سرور) نصب کردم و باهاشون هم کار کردم. یعنی اینطور نیست که افزونه ایراد داشته باشه !
اما الان تو هاست هی خطای بالا رو میده. محیط هاستم direct admin هست. چکار کنم تا مشکل برطرف بشه ؟ ممنونم
نمیدونم این نکته به درد میخوره یا نه . ولی من فایل configuration رو دستی ایجاد کردم چون تو مراحل نصب خودش گفت که نمیتونه ایجاد کنه و دوستان گفتن این ایراد در این محیط هاست هست.
من توی هاست سطح دسترسی پوشه temp و cache رو هم 777 کردم ولی این خطا رو میده الان!
- JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید
- نصب قالب: ناموفق در ایجاد پوشه: /home/mosala/domains/mosala.net/public_html/templates/takwd-mazhabi-tmp
مدیران محترم اگر لازم هست و وقت دارین بگین تا یوزر و پسورد هاست و مدیریت رو در اختیارتون قرار بدم
ویرایش توسط m.hossein : 12-17-2012 در ساعت 11:17 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-17-2012 10:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)