-
مشکل در ب جوملا بر روی هاست.
دوستان اینو بگم که من فعلاً تازه کارم و تقریباً از جوملا چیزی نمی دونم .و چند تا مشکل دارم.من دیروز جوملا رو بر روی هاست نصب کردم و خیلی هم عالی بود .ولی می خواستم قالب رو عوض کنم،اشتباهی جوملا رو هم از فایل منیجر هاست پاگ گردم.برای همین دیگه سایت بالا نیومد.حالا امروز دوباره اومدم بزنم که همون کار هایی که دیروز انجام دادم رو انجام دادم ولی سایت رو باز می کنم برای نصب هیچی نمیاد.لطفاً اساتید راهنمایی کنند.ممنون از سایت خوبتون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-17-2012 11:52 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کسی نیست؟دوستان تو رو خدا سریعتر بهم کمک کنید.
-
-
شما باید ابتدا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه کنید .
بسیاری از آموزش های مورد نیاز طراحان سایت و توسعه دهندگان پارسی زبان جوملا در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]موجود است .
----------
آموزش های لازم در مورد نصب جوملا و نصب در سرور و انتقال سایت جوملا و ... میتونید به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما باید ابتدا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه کنید .
بسیاری از آموزش های مورد نیاز طراحان سایت و توسعه دهندگان پارسی زبان جوملا در
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]موجود است .
----------
آموزش های لازم در مورد نصب جوملا و نصب در سرور و انتقال سایت جوملا و ... میتونید به
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه کنید.
دوست من مشکل من این جاست که نمی دونم چرا دیروز کار کرد الان کار نمی کنه؟من نمی دونم چی کار کردم این جوری شد
-
-
خودتون که نوشتید :

نوشته اصلی توسط
win4win63
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می خواستم قالب رو عوض کنم،اشتباهی جوملا رو هم از فایل منیجر هاست پاگ گردم.برای همین دیگه سایت بالا نیومد.
راهش اینه که مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه کنید و قدم به قدم تمام مراحل را انجام بدید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز این کتاب رو بخونید
اگر مشکل حل نشد حد اقل متوجه می شوید در چه قسمتی تنظیماتی رو انجام داده اید که سایت با مشکل مواجه شده
اون تنظیمات رو اینجا مطرح می کنید تا راه حل رو بتونیم بگیم
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)