با سلام
میخواستم بدانم سایتهای مثل beytoote.com و یا سایتهای دیگر برای جدا سازی صفحات خود مثلا مجزا نشان دادن یک تبلیغ فقط در یک صفحه و یا رنگ بندی مختلف صفحات از چه کامپوننت استفاده میکنند و قیمت ان چقدره

با سلام
میخواستم بدانم سایتهای مثل beytoote.com و یا سایتهای دیگر برای جدا سازی صفحات خود مثلا مجزا نشان دادن یک تبلیغ فقط در یک صفحه و یا رنگ بندی مختلف صفحات از چه کامپوننت استفاده میکنند و قیمت ان چقدره
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود
دوست عزیز به انجمن خوش آمدی
بهترین راه اینکه از ماژول دلخواه بهره ببری .
درود
در قسمت مدیریت ماژول => جدید => HTML دلخواه => بعد در اون هر چی میخوای کد ، و بنر ، و غیره قرار بده بعد صفحه ی که میخواهید نمایش داده شود را انتخاب و ذخیره کنید .
قیمت این ماژول HTML صفر تومان میباشد .
یعنی از چند قالب برای یک سایت استفاده کنیم که این مقالات در دانشنامه جوملا موجودند.
مدیریت ماژول => جدید => HTML دلخواه
میشه این را توضیح بدین یعنی من ماندم که html چی بزارم
کدی یا چیزی هست
سلام
با توجه به تاپیک های متعدد شما پیشنهاد می کنم همانطور که قبلا لینک ارائه داده بودم از کتاب جوملا کمک بگیرید تا به اصطلاحات اون بیشتر آشنا بشید
موفق باشید
در مدیریت افزونه ها مدیریت ماژول را انتخای کنید و دکمه new را کلیک نمایید از آنجا custom html را انتخاب کرده و در آن صفحه مطالب مورد نیاز خود را قرار داده و در قسمت منوها در صفحه ای که می خواهید نمایش داده شود را انتخاب کنید و از قسمت موقعیت موقعیت دلخواه خود
علاقه مندی ها (Bookmarks)