-
مشکل عجیب در چیدمان ماژول در مطالب !
با سلام حضور دوستان و اساتید گرامی ، من تازه کار با جوملا رو شروع کردم و یک سایت هم راه اندازی کردم اما به یک مشکل عجیب برخوردم که هیچ راه حلی هم برای اون پیدا نمیکنم !
مشکل من اینجاست که وقتی یک مطلب ایجاد میکنم و یک منو رو بهش لینک میکنم و در مطلب ایجاد شده یک ماژول به طور مثال ماژول تماس با ما قرار میدم ، وقتی که برروی منو کلیک میشه و به صفحه ی مربوط به ان مطلب منتقل می شه اول ماژول رو در بالای صفحه نمایش میده و بعد عنوان مطلب و کلیه ی محتوای مربوطه رو در زیر صفحه !! متاسفانه این موقعیت تغییر نمیکنه !
هر کاری کردم این موقعیت عوض نشد و کماکان ماژول های ( هر چی که باشند ) در بالای صفحه و محتوا ( هر چی که باشد ) زیر اون قرار میگیره ، لطفا راهنمایی فرمایید ، باتشکر
آدرس سایت نمونه :
violet-found.ir
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-18-2012 12:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
به انتهای url تون tp=1? را قرار بدید (مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) و موقعیت های ماژولی که قالبتون دارد را مشاهده کنید و ماژول ها را در آن موقعیت ها قرار بدید. شما احتمالا فقط از موقعیت adv1 استفاده میکنید .
-
-
من موقعیت تمام ماژول ها رو بررسی کردم و اونها رو در موقعیت های مختلف قرار دادم اما باز هم درست نشد ...
---
در واقع مشکل من قرار گیری صفحه ای که ایجاد می کنم در زیر ماژولی است که برای همان صفحه تعبیه کرده ام !
ویرایش توسط mersad : 12-19-2012 در ساعت 01:18 AM
-
-
دروود
پیشنهاد میکنم ابتدا کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید
سپس این که شما باید متنی که قرار دادی رو کمی کمتر کنید تا انقدر طولانی نباشه !
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)