سلام
زمانیکه شما هر آیتمی را در زباله دان قرار می دهید امکان بازیابی آن وجود دارد مگر اینکه حذف نهایی انجام دهید پس در اینصورت لزومی به ایجاد آیتم جدید نمی باشد.
برای اینکه سر درگمی کمتر شود بهتر است وقتی به موردی نیاز ندارید بطور کامل حذف نمایید.
موفق باشید




علاقه مندی ها (Bookmarks)