-
یک سوال
فونت BMitra و یا هر کدام از فونت های خانواده B بعد از حرف B فاصله دارند و بعد نام فونت آمده است. اما شما در فایل css ارسالی، این فاصله را حذف کرده اید. این کار ایرادی ندارد؟
---
در بخش url نیازی ندارد که اول دو نقطه و بعد نام پوشه فونت و بعد از آن نام فونت بیاید؟ چون شما این موارد را درج نکرده اید.
---
اعداد تغییر کردند اما فونت هیچ تغییری نکرد.
ویرایش توسط mersad : 12-21-2012 در ساعت 05:01 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-21-2012 03:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز با قدری ازمون و خطا به تمام جواب های بالا میرسید !
با تغییر اعداد باید حروف هم تغییر کنند !
در پناه ایزد
-
-
باور کنید حروف تغییر نکردند. من هم تعجب می کنم. آیا این علت خاصی داره؟
برای اینکه باور کنید نمونه تصویر را ارسال کردم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط خوانساری : 12-21-2012 در ساعت 06:00 PM
-
-
سلام
دوست عزیز
یه درخواست دارم از شما :
1- مطلب تاپیک زیر رو به دقت مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و بعد بر روی سایت خودتون پیاده سازی کنید!
این آموزش توسط مدیران تست شده و بدون مشکل جواب میده
(به نظرم چون میخواید تست کنید خود کد ها رو کپی و پیس کنید !)
آخه یه نفر مشکل داشت و بعد متوجه شدم تو کدها دست برده و به قول شما همون فاصله رو کم و زیاد کرده و دوستی دیگه فراموش کرده بود پوشه فونت رو آپلود کنه!)
در صورتی که با انجام عملیات ذکر شده در تاپیک فوق مشکلتون حل نشد لطفا اطلاعات سایت رو برای بنده یا مهندس مرصاد عزیز به صورت پیام خصوصی ارسال کنید تا بررسی و در صورت انجام راه حل رو بهتون بگیم
موفق و پیروز باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام
دوست عزیز جناب «[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]» خیلی خیلی ممنون از زحماتتان کاملا درست شد.
با تشکر فراوان.
یک سوال دیگه در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] داشتم اگر لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم.
-
کاربر مقابل از خوانساری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)