با سلام
من تا حالا چند تا سايت رو با مامبو طراحي كردم . اما قالبهاشون رو كه طراحي مي كنم مي زارم . توي internet explorer درست نشون مي ده اما توي فايرفاكس صفحه به هم مي ريزه . مي شه راهنماييم كنين ؟

با سلام
من تا حالا چند تا سايت رو با مامبو طراحي كردم . اما قالبهاشون رو كه طراحي مي كنم مي زارم . توي internet explorer درست نشون مي ده اما توي فايرفاكس صفحه به هم مي ريزه . مي شه راهنماييم كنين ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ببینید اگه قالب بهینه شده باشه هیچ مشکلی با هیچ مرورگری نباید داشته باشه
قالبتون رو از این جا تست کنید ببینید در چه وضعیتی چند تا خطا و هشدار داره اون ها رو رفع کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل css رو هم از این جا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=skh_med link=topic=4919.msg30163#msg30163 date=1172394024]
با سلام
[/quote]
اگر امکانش است لطفا لینک چند تا از این سایت ها را برای ما بگذارید تا ما هم ببینیم.
سلام
اکثر مشکل ناسازگاری قالب ها توی بروزر ها بر سر راست به چپ کردن قالب است احتمالا شما توی خود فایل index.php کد راست به چپ(RTL) رو میزارین پیشنهاد میکنیم که این کارو تو فایل CSS تون با کد زیر و در پارامتر Body قرار دهید و کد توی فایل اصلی رو هم پاک کنید.
راستی :کد:direction: rtl;
[quote author=نوید link=topic=4919.msg30172#msg30172 date=1172398316]
اگر امکانش است لطفا لینک چند تا از این سایت ها را برای ما بگذارید تا ما هم ببینیم.
[/quote]
این کار رو هم بکنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)