-
پشتیبان گیری کامپوننت ها
با سلام
می خواستم بپرسم ایا کامپوننت خاصی برای جوملا وجود داره که بشه باهاش مطالب یک کامپوننت خاص رو پشتیبان گیری کرد؟
من کی 2 و جوم شاپینگ رو میخوام روی یک سایت دیگه بذارم و نیازی به کل بک آپ ندارم فقط مطالب این دو کامپوننت رو می خوام
اگر کسی ایده ای داره ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-21-2012 04:06 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
برای این کار بهترین راه استفاده از بکاپ دیتابیس هست
اونجا میتونید جداول مورد نظر خودتون رو تعیین کنید
اموزش انتقال سایت از لوکال به هاست در دانشنامه جوملا فارسی میتونه در این زمینه کمک کنه به شما
در پناه ایزد
-
-
ممنون ار پاسخگویی
چند سوال:
جداول مرتبط با کامپوننت های کی 2 و جوم شاپینگ رو انتخاب و اکسپورت کنم
پس از نصب بسته نصبی جدید که مطابق خواسته های خودم فارسی سازی و طراحی کرده ام می بایست جداول مربوطه رو به بانک اطلاعاتی وارد کنم
پیشوند جداول را باید همنام و همخوان کنم؟
قبل از وارد کردن جداول باید کامپوننت های مربوطه را نصب نموده یا پس از ان؟
-
-
بله
درسته
تمام مواری که اشاره کردید باید با دقت انجام بشه
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر از شما
متاسفانه من همیشه با این مورد مشکل داشتم کلیه مراحل و دستورات پشتیبان گیری رو مو به مو اجرا کردم
بسته نصبی جدید رو نصب کردم و نام جدول پیش فرض رو نیز همنام دیتا بیس قبلی کردم
سپس از کلیه جداول مربوطه که نیاز به جابجایی داشتم فایل پشتیبان بر اساس راهنمایی های صورت گرفته و تنظیمات UTF8 - MYSQL40 انجام دادم
در حالت وارد کردن پیام های خطای متعددی میده که من سر در نیاوردم
برای اطمینان بیشتر جداول ساخته شده جوم شاپینگ و کی 2 رو از دیتا بیس حذف نموده و اقدام به بارگذاری مجد کردم که اینبار پیام خطایی بر این مضمون داد
عدم ایجاد و ایمپورت کردن اطلاعات در این جدول ک qw2kg_assets
اومدم این جدول رو هم حذف نمودم و امتحان کردم که با این پیام خطا مواجه شدم
-- Table structure for table `qw2kg_assets`
--
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] EXISTS `qw2kg_assets` ( `id` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 10 ) unsigned [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] NULL AUTO_INCREMENT COMMENT 'Primary Key',
`parent_id` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 11 ) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] NULL DEFAULT '0' COMMENT 'Nested set parent.',
`lft` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 11 ) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] NULL DEFAULT '0' COMMENT 'Nested set lft.',
`rgt` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 11 ) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] NULL DEFAULT '0' COMMENT 'Nested set rgt.',
`level` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 10 ) unsigned [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] NULL COMMENT 'The cached level in the nested tree.',
`name` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 50 ) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] NULL COMMENT 'The unique name for the asset.\n',
`title` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 100 ) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] NULL COMMENT 'The descriptive title for the asset.',
`rules` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 5120 ) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] NULL COMMENT 'JSON encoded access control.',
PRIMARY KEY ( `id` ) ,
UNIQUE KEY `idx_asset_name` ( `name` ) ,
KEY `idx_lft_rgt` ( `lft` , `rgt` ) ,
KEY `idx_parent_id` ( `parent_id` )
) TYPE [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] InnoDB AUTO_INCREMENT [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]159;
MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=InnoDB AUTO_INCREMENT=159' at line 24
موندم مشکل از چیه.. اگر کسی می تونه کمک کنه اعلام کنه اطلاعات رو براش بفرستم ممنون میشم چون طی 40 روز بیش از 6 بار سایتی رو که 6 سال با دات نت نیوک بالا داشتم ریستارت شده به دلیل عدم توانایی در هماهنگ ساختن قالب ها با افزونه ها
یا حق
-
-
با سلام
قبل از وارد کردن جداول دیتابیس کامپوننت را نصب کنید.
ایراد در نحوه تنظیم MySQL گرفته.
ویرایش توسط خوانساری : 12-21-2012 در ساعت 06:33 PM
-
کاربر مقابل از خوانساری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
همه این موارد انجام گرفته است اما باز هم با پیام خطا مواجه میشم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)