نمونه ای از سایت و نمونه ای از چیزی را که می خواهم انجام بشود را برای شما ارسال کردم.
بخش ترام*دار موردیه که قصد انجامش رو دارم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

نمونه ای از سایت و نمونه ای از چیزی را که می خواهم انجام بشود را برای شما ارسال کردم.
بخش ترام*دار موردیه که قصد انجامش رو دارم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط خوانساری : 12-24-2012 در ساعت 04:02 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یعنی با کلاس ماژول میشه شبیه به نمونه تصویری که ارسال کردم پس زمینه ایجاد کرد؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
متاسفانه نشد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شما بفرمایید که چه چیزی از قالب نیاز دارید تا همون رو بفرستم.
ویرایش توسط خوانساری : 12-24-2012 در ساعت 04:32 PM
دوستان خیلی ممنون از راهنماییتان
مشکلم حل شد.
با سلام
بله می شه
خوشحالم که مشکل حل شد
دوست من
اگر قالب شما امیرکبیر است به این شیوه عمل کنید
ا سلام
برای تغییر رنگ بک گراند ، اگر در استایل قالب خود Metal را انتخاب کرده اید ، به ویرایش قالب رفته و روی فایل Metal.css کلیک کنید .در background:#010101 url(../images/Metal/background.jpg) no-repeat center top عکس و رنگ بک گراند شما وجود دارد که میتوانید تغییر دهید.
برای تغییر رنگ ماژول top به فایل Layout.css رفته و در Yjsg 1 رنگ Background را تغییر دهید .با این تغییر ماژول Top1 الی Top5 عوض می شود
برای تغییر رنگ ماژول AVEبه فایل Layout.css رفته و در Yjsg 2 رنگ Background را تغییر دهید .با این تغییر ماژول Adv1 الی Adv5 عوض می شود
برای تغییر رنگ ماژول User1 الی User 5 به فایل Layout.css رفته و در Yjsg 3 رنگ Background را تغییر دهید .با این تغییر ماژول ,User1 الی User5عوض می شود
برای تغییر رنگ ماژول User6 الی User 10 به فایل Layout.css رفته و در Yjsg 4 رنگ Background را تغییر دهید .با این تغییر ماژول ,User6 الی User10 عوض می شود
به این ترتیب Yjsg 5 , 6 , 7 را نیز تغییر دهید تا متوجه تغییرات شوید .
رنگ صفحه اصلی نیز در همین فایل به نام Main body layouts with side می باشد که با تغییر background آن ، رنگ آن نیز تغییر می کند
رنگ ماژولهای Right و Left نیز در این لایه میباشد که میتوانید تغییر دهید.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)