-
ایجاد رنگبندی در قالب امیرکبیر و تنظیمات قالب
با سلام
تو اولین پستم دو تا سوال دارم:
1- چه جوری میشه رنگ های دیگری برای قالب امیرکبیر ایجاد کرد؟
من چند رنگبندی برای این قالب آماده کردم و فقط نمی دونم که چه جوری اونها رو به قالب اضافه کنم
2- قالب امیرکبیر یه بخش تنظیمات داره که متاسفانه کامل به فارسی نیست
توضیح کاملی از تنظیمات این قالب هست؟ که نحوه تنظیم کردن قالب رو یاد بده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از mahnaaz عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
06-28-2012 01:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من قالب امیرکبیر رو تا این اندازه تونستم تغییر رنگ بندم
البته این یکی از رنگبندی هایی است که برای این قالب درست کردم
با اینکه تمام عکس های موجود در قالب رو تغییر دادم ولی هنوز بعضی جاهای قالب به رنگ خاکستری یا مشکی هست!
این قسمت های خاکستری و مشکی رو چه جوری تغییر بدم؟
-
-
با سلام
برای تغییر رنگ بک گراند ، اگر در استایل قالب خود Metal را انتخاب کرده اید ، به ویرایش قالب رفته و روی فایل Metal.css کلیک کنید .در background:#010101 url(../images/Metal/background.jpg) no-repeat center top عکس و رنگ بک گراند شما وجود دارد که میتوانید تغییر دهید.
برای تغییر رنگ ماژول top به فایل Layout.css رفته و در Yjsg 1 رنگ Background را تغییر دهید .با این تغییر ماژول Top1 الی Top5 عوض می شود
برای تغییر رنگ ماژول AVEبه فایل Layout.css رفته و در Yjsg 2 رنگ Background را تغییر دهید .با این تغییر ماژول Adv1 الی Adv5 عوض می شود
برای تغییر رنگ ماژول User1 الی User 5 به فایل Layout.css رفته و در Yjsg 3 رنگ Background را تغییر دهید .با این تغییر ماژول ,User1 الی User5عوض می شود
برای تغییر رنگ ماژول User6 الی User 10 به فایل Layout.css رفته و در Yjsg 4 رنگ Background را تغییر دهید .با این تغییر ماژول ,User6 الی User10 عوض می شود
به این ترتیب Yjsg 5 , 6 , 7 را نیز تغییر دهید تا متوجه تغییرات شوید .
رنگ صفحه اصلی نیز در همین فایل به نام Main body layouts with side می باشد که با تغییر background آن ، رنگ آن نیز تغییر می کند
رنگ ماژولهای Right و Left نیز در این لایه میباشد که میتوانید تغییر دهید.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از دانشور شیمی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)